Bilişim Teknolojileri Sınıfında Elektirikler Kesilirse...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zrrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zrrn

Site Gezgini
Bugün elektirikler kesildi ve güç kaynağımız yok. Çok şükür bilgisayarlarımda sorun olmadı ama korktum doğrusu. Merak ettim sizin BT sınıflarınızda tek tek tüm bilgisayarlarda güç kaynağı var mı? Bugün müdür yardımcısına söyledim, bilgisayarlara bişey olursa güç kaynağı vb. kaynakların alınımı konusunda uyarmadığım için benim sorumlu tutulacağımı söyledi. Beni bu konuda beni aydınlatırsanız mutlu olurum arkadaşlar. Teşekkürler..

Tek tek güç kaynağı almak maliyetli olacaktır, o yüzden öyle bir imkanımız yok. Alışık olmadığım ve yıllardır kullandığım bilgisayarlarda sorun yaşamadığım için "ne gerek var?" diyerek öğretmen bilgisayarına bağlı olan güç kaynağını da ayak altından kaldırdım.

Ancak, geçtğimiz haftasonu okulda olmadığımız sırada elektrik kesintileri nedeniyle, 10 bilgisayarın Power Supply'ı çalışmaz durumda :(
Bu yüzden 5 gündür Bt Laboratuarına kilit vurmak zorunda kaldık. Her bilgisayara güç kaynağı alamayacağınıza göre, üşenmeyip okuldan ayrılırken kasaları ,arkasındaki on/off düğmelerinden kapatmanızı tavsiye ederim hocam. Biz BT arızaya durumu bildirdik umarım değiştirirler ama olmazsa 200-300 TL'ya kaynak arayacağız.

zrrn' Alıntı:
Bugün elektirikler kesildi ve güç kaynağımız yok. Çok şükür bilgisayarlarımda sorun olmadı ama korktum doğrusu. Merak ettim sizin BT sınıflarınızda tek tek tüm bilgisayarlarda güç kaynağı var mı? Bugün müdür yardımcısına söyledim, bilgisayarlara bişey olursa güç kaynağı vb. kaynakların alınımı konusunda uyarmadığım için benim sorumlu tutulacağımı söyledi. Beni bu konuda beni aydınlatırsanız mutlu olurum arkadaşlar. Teşekkürler..

Hocam sen de yazılı olarak idare ye bildir. Dilekçenin bir fotokopisini de dosyana al. Almazlarsa kendileri bilir bu sefer. Müdür yardımcınız da fazla bildiği için uğraşır durur :) Söz uçar yazı kalır :++:

Hürmetler

bizimde habire elektrik kesiliyor bende korkuyorum.akşam çıkarken sınıfta şalter var onu kapatıyorum ama gün içinde çözümüm yok..ben şimdi dilekçe yazmaya kalksam bizim müdür hoca hanım sende durup durup bişeyler çıkarıyorsun demesin...Yazayım dilekçe en doğrusu kafkas hocam 'ın dediği gibi yazı kalır

kafkas' Alıntı:
zrrn' Alıntı:

Hocam sen de yazılı olarak idare ye bildir. Dilekçenin bir fotokopisini de dosyana al. Almazlarsa kendileri bilir bu sefer. Müdür yardımcınız da fazla bildiği için uğraşır durur :) Söz uçar yazı kalır :++:

Hürmetler
Haklısınız hocam teşekkürler:)

hocam güç kaynağı alınmadı diye sizi sorumlu tutamazlar. demirbaş olarak müdür yardımcısına kayıtlıysa korkmuştur çözüm bul diye senide korkutmuştur. olur mu öyle şey. hem elektrik kesintisinden bir problem olursa çağırırsınız teknik servis veya elektrik müh. odası vb. bir yerden uzman tutanak tutar. mahkemeye verilir sonundada tedaş(bölgede hangi şirket varsa) paşa paşa öder zararı. küçük miktarlar için tüketici hakem heyetine başvuralabiliyor, 900 liraya kadardı galiba.

çok biliyomuş o müd .yard. bunlar ne zannediyor kendini anlamıyorum ki.. arkadaşım, yaz dilekçeni ver idareye sorumluluğu senin üzerinde olmayan bi mevzudan dolayı başın ağrımasın. çalıştığım okullarda hiç ups yoktu. bu sebepten okulun birinde 8 kasanın güç kaynağı yandı garantiye gönderdik değiştirdiler(exper).
şmdiki okulda zırt ppırt elektrik kesiliyor ders arasında bile 2-3 defa gelip gittiği oluyor, yapcak bişi yok yanarsa yanar ne yapayım yani. sen ne yaparsan yap müdür müd. yard. görmez ancak sorun olunca suçu sana yıkmaya çalışırlar onun için fazla kasma şehrin elektriğini de bizmi kontrol edecez yahu..

zrrn' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
zrrn' Alıntı:

Hürmetler
Haklısınız hocam teşekkürler:)

Rica ederim hocam. Sadece güç kaynağı için değil, bt sınıflarında demir kapı durumunda da aynı şey. Lazım olduğunu bildiğiniz her şeyi dilekçe de belirtmemiz lazım. Top idareye geçsin, sektirsin dursunlar :D

Ayrıca sınıflarda bulunan okula ait bilgisayarlar varsa bunlar için de öğretmen kullanma talimatı hazırlayın, müdür e imzalatın...Öğretmenler de az kendini bilerek iş yaparlar o zaman okul bilgisayarlarında :+1: Yoksa kimisi gelir fişten cart diye çeker bozulur, kimi flashget e dosyaları dizer interneti sömürür, kimi de cd rom unu maket bıçağı ile açmaya çalışır vs. vs. yine uğraşan biz oluyoruz. Bırakın onlar düşünsün :idea:

Hürmetler

Geri