Bilişim Teknolojileri Sınıfında Sınıf Yönetimi

Kodla Büyü
bir çok nokta doğru tabii ki.

özellikle tüm bilgisayarlar birinin aynısı olmalı.

benim sınıfımda bilgisayar koltukları var ve bu yüzde nsınıfta zorlanıyorum. araba niyetinde dolaşıyorlar sınıfta 1 dk boş bırakırsam. bu yüzden boş bırakmamaya çalışıyorum.

bir de tabii ki netsupport olmasa ne yapardık. :D

"1.Sınıfa önce kendiniz girmeli, olası sorunları anında fark etmelisiniz. BT sınıfınız, bir önceki ders yapan sınıf ya da branş öğretmen bozuntuları tarafından virane gibi bırakılmış olabilir"

:+1:

formal-informal arası gidip gelen bir yazı olmuş :) Aslında üniversite zamanından beri farkında olduğum şeylerden birine değinmişsiniz. Biz hep eğitim ve sınıf yönetimi konularında diğer dersler örnek gösterilerek eğitildik. Ders planında, materyal hazırlamada, sınıf yönetiminde hep diğer dersler üzerinden anlatıldı konular. Bu tarz bir oluşumu BÖTE'lerdeki alan hocalarının başlatması gerekiyordu. Teşekkürler.

omd' Alıntı:
formal-informal arası gidip gelen bir yazı olmuş :) Aslında üniversite zamanından beri farkında olduğum şeylerden birine değinmişsiniz. Biz hep eğitim ve sınıf yönetimi konularında diğer dersler örnek gösterilerek eğitildik. Ders planında, materyal hazırlamada, sınıf yönetiminde hep diğer dersler üzerinden anlatıldı konular. Bu tarz bir oluşumu BÖTE'lerdeki alan hocalarının başlatması gerekiyordu. Teşekkürler.

hocam bende diyorum yazıda bişeyler var diye. çıkaramamıştım. doğru nokta; formal - informal arasında kalması.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

aslında formal bir yazı yazacaktım ama sıkıcı olur diye düşündüm. sonuçta blog ve basılı bir makale..vs değil. ben de araya birşeyler kattım işte :)

Geri