ümmiye' Alıntı:Bu siteden çok faydalandım. Bilgi paylaşımında sınırı tanımayan bilişimcilere teşekkürü borç bilirim Kısa bir özgeçmiş ile ben de bu siteye ilk paylaşımımı yapmak istiyorum. Sıkılan okumayabilir.. İki yıllık bt öğretmeniyim, birinci yılımda ikinci dönem 10 bilgisayarla ders anlattım. Allahtan projeksiyonum vardı.Geçen yıl başka bir okulda görev yaptım. Burada da velinin birisi projeksiyon bağışlamış, 19 eski bilgisayarlı bir labımız vardı. Bu okulumda BTR öğretmeni sağolsun labı 2. döneme hazır hale getirdi. İtiraf edeyim, kısmetliyim.. Geçen yıl da ondan önceki yıl da onu geçkin farklı kaynaklardan yıllık plan indirdim. Evirdim çevirdim, uygulayabileceğim hale getirdim ancak evirip çevirmeme rağmen çok fazla bilgi yığını oldu. Doğal olarak bende planı yetiştirememe kaygısı oluşuyordu ve nitekim yetişmedi.Her iki yılda da kendime göre kaynak kitapçık oluşturmuştum.. Bu iki yıllık mini tecrübelerime dayanarak bu sene yıllık planımı kendim hazırladım üstelik yumurta kapıya gelmeden sakin sakin... Geçen yıl 5ler ile 6lara aynı yıllık planı hazırlamıştım. Çünkü internette öyleydi hep Bu sene onu da değiştirdim. 5.sınıflar ile 6. sınıflar arasında ciddi anlamda algı farkı var arkadaşlar. Bilmedikleri yeni konular, bi sürü terim..Zaten BT dersinde bilgisayar oynayacağız diye geldikleri için 5ler çok çabuk sıkılıyor. Oyun oynatayım desem pc lerin durumu belli.. Hem geçen yılın tekrarı hem de yeni gelenler için 6. sınıfların kitabında benzer konular var. Kısaca bu sene içime sinen ayrı ayrı iki yıllık plan hazırladım, bu planlara uygun iki farklı kitapçık hazırladım. Telif hakkı bana aittir diyemem. Wordde hazırlanmış basit bi belge gibi gelebilir ancak düzenlemek için çok uğraştım. Bunu çıkartayım şunu ekleyeyim falan çok zaman harcadım.. Teşekkürü hakketmişimdir zannımca Faydalı olması dileğiyle..
yıllık planlar: http://www.dosya.tc/server3/8651bx/yill ... r.rar.html
kitapçıklar: http://www.dosya.tc/server3/zf7wrt/kitapciklar.rar.html
Not: Dosyaların bulunduğu siteyi ilk defa kullanıyorum. Güvenliği konusunda tereddütü olan açmasın..
*********************************************************************************************ümmiye' Alıntı:Bu siteden çok faydalandım. Bilgi paylaşımında sınırı tanımayan bilişimcilere teşekkürü borç bilirim Kısa bir özgeçmiş ile ben de bu siteye ilk paylaşımımı yapmak istiyorum. Sıkılan okumayabilir.. İki yıllık bt öğretmeniyim, birinci yılımda ikinci dönem 10 bilgisayarla ders anlattım. Allahtan projeksiyonum vardı.Geçen yıl başka bir okulda görev yaptım. Burada da velinin birisi projeksiyon bağışlamış, 19 eski bilgisayarlı bir labımız vardı. Bu okulumda BTR öğretmeni sağolsun labı 2. döneme hazır hale getirdi. İtiraf edeyim, kısmetliyim.. Geçen yıl da ondan önceki yıl da onu geçkin farklı kaynaklardan yıllık plan indirdim. Evirdim çevirdim, uygulayabileceğim hale getirdim ancak evirip çevirmeme rağmen çok fazla bilgi yığını oldu. Doğal olarak bende planı yetiştirememe kaygısı oluşuyordu ve nitekim yetişmedi.Her iki yılda da kendime göre kaynak kitapçık oluşturmuştum.. Bu iki yıllık mini tecrübelerime dayanarak bu sene yıllık planımı kendim hazırladım üstelik yumurta kapıya gelmeden sakin sakin... Geçen yıl 5ler ile 6lara aynı yıllık planı hazırlamıştım. Çünkü internette öyleydi hep Bu sene onu da değiştirdim. 5.sınıflar ile 6. sınıflar arasında ciddi anlamda algı farkı var arkadaşlar. Bilmedikleri yeni konular, bi sürü terim..Zaten BT dersinde bilgisayar oynayacağız diye geldikleri için 5ler çok çabuk sıkılıyor. Oyun oynatayım desem pc lerin durumu belli.. Hem geçen yılın tekrarı hem de yeni gelenler için 6. sınıfların kitabında benzer konular var. Kısaca bu sene içime sinen ayrı ayrı iki yıllık plan hazırladım, bu planlara uygun iki farklı kitapçık hazırladım. Telif hakkı bana aittir diyemem. Wordde hazırlanmış basit bi belge gibi gelebilir ancak düzenlemek için çok uğraştım. Bunu çıkartayım şunu ekleyeyim falan çok zaman harcadım.. Teşekkürü hakketmişimdir zannımca Faydalı olması dileğiyle..
yıllık planlar: http://www.dosya.tc/server3/8651bx/yill ... r.rar.html
kitapçıklar: http://www.dosya.tc/server3/zf7wrt/kitapciklar.rar.html
Not: Dosyaların bulunduğu siteyi ilk defa kullanıyorum. Güvenliği konusunda tereddütü olan açmasın..