Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi

Kodla Büyü

duyu80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilişim teknolojileri ve yazılım dersine fen teknoloji ve matematik öğretmenleri giriyor gördünüz mü?

alan olarak ordayız da onların gireceğini nerden çıkardınız..

ne hadlerine!!

Arkadaşım ne saçmalık bu yaa. Böyle yazılar yazmayın buraya saçma sapan bir şey söylüyorum ama içimden. Eğer bunu ispat edemezsen gelecek bedduaları düşünemiyorum sana. Geçmiş olsun hasta kardeşim. :!:

AAAAAAA Ne tesadüf artık matematik öğretmenleride fen öğretmenleride bilişim dersine giriyor ama :)))) malesef öğrenci olarak. Çünkü yapılan araştırmalar çok sayısal işlemle uğraşan bu branşların bilişimden çok yoksun kaldıklarını bilişim çağında ezbere metodlardan uzaklaşma adına bilişimcilerce eğitime tabi tutuklacaklar. Bu özürlerinin kalıcı olduğuda gelen haberler arasında. :roll:

Facebookta bir arkadaş listeyi paylaştı ordan gördüm. Konuyu açan arkadaşta onu görmüştür...

534205_453087824714972_837185882_n.jpg

Arkadaşım orada dersi verecek öğretmenler yazmıyor ki anlamıyorum mantığınızı. Listeyi buraya ekleyin ya da konuşmayın. Ne kadar meraklı arkadaşlar var gerçekten. Neye meraklı olduklarını söylemiyorum. :lol: bu listenin neresinde yazıyor Allah aşkına bu.

hahha bu tabloya göre mi yorum yaptınız:)
bu tablo gerçek olsa bile bu tabloya göre değil talim terbiyenin kararına göre belirlenir kimin hangi derse gireceği.

bu tablo talim ve terbiyenin basına dağıttığı şablon tablo..kesin değil ama aşağı yukarı böyle olur

sibel80' Alıntı:
Bilişim teknolojileri ve yazılım dersine fen teknoloji ve matematik öğretmenleri giriyor gördünüz mü?

CNNde haber sunucusu; BT dersine girecek öğretmen var mı diye sorduğunda, TTK Başkanı, bu derse bilişim teknolojileri öğretmenlerinin gireceğini söyledi. İhtiyaç olduğunda da atanmak için bekleyen BT öğretmenlerinin atamalarının yapılacağını söyledi. CNN deki programı izleyenler hatırlayacaktır. Bu derse BT öğretmenleri girecektir. Şayet BT öğretmeni yoksa fen ya da matematik öğretmenleri de girebilir diye düşünüyorum. Sonuçta BÖTE nin yan dalı matematiktir.

anadolu_bote' Alıntı:
Arkadaşım orada dersi verecek öğretmenler yazmıyor ki anlamıyorum mantığınızı. Listeyi buraya ekleyin ya da konuşmayın. Ne kadar meraklı arkadaşlar var gerçekten. Neye meraklı olduklarını söylemiyorum. :lol: bu listenin neresinde yazıyor Allah aşkına bu.

Arkadaşım söylemlerine dikkat et. Yorumlarını paylaşırken sınırı aşma...

hugo4545' Alıntı:
sibel80' Alıntı:

CNNde haber sunucusu; BT dersine girecek öğretmen var mı diye sorduğunda, TTK Başkanı, bu derse bilişim teknolojileri öğretmenlerinin gireceğini söyledi. İhtiyaç olduğunda da atanmak için bekleyen BT öğretmenlerinin atamalarının yapılacağını söyledi. CNN deki programı izleyenler hatırlayacaktır. Bu derse BT öğretmenleri girecektir. Şayet BT öğretmeni yoksa fen ya da matematik öğretmenleri de girebilir diye düşünüyorum. Sonuçta BÖTE nin yan dalı matematiktir.

?? nasıl yani, böte nin yan dalı matematik ise matematikçi bilişim derslerine girmeye hak mı kazanıyor.. tam tersi olmasın..

dersimiz fen ve matematik grubunda ya onu da yorumlayamıyorsunuz vaveylayı kopartıyorsunuz

tanjukose' Alıntı:

Arkadaşlar yapmayın bu resmi bir çizelge değil. belki buna benzer olacaktır ama resmi yazı gelmeden kimse buna göre giriş yapmasın normlarını. Bakanlıkla görüştük sitelerdeki haberlere güvenmeyiniz. Resmi içerik olmadan olmaz!!! Eski sisteme göre normlar girilecek.

Öncelikle şu farkı algılaması lazım bazı arkadaşların;
Yukarıdaki gayri resmi belge "İlköğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesi" denilen çizelgeye benzeyen bir belge.Bu belgede haftalık ders sayıları belirlenir.Kimin hangi derse gireceği belirlenmez.

Hangi öğretmenin hangi derse gireceği ise aşağıdaki mevzuatın ekindeki tabloda belirtilir.
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/2622_1.html

Henüz resmi olarak ne haftalık ders çizelgesi ne de hangi branşa hangi öğretmen atanır konulu tablo yayınlanmadı.

marmarabote' Alıntı:
tanjukose' Alıntı:

Arkadaşlar yapmayın bu resmi bir çizelge değil. belki buna benzer olacaktır ama resmi yazı gelmeden kimse buna göre giriş yapmasın normlarını. Bakanlıkla görüştük sitelerdeki haberlere güvenmeyiniz. Resmi içerik olmadan olmaz!!! Eski sisteme göre normlar girilecek.
doğrudur, benim ders saatim 11 di gelen 3 tane 5. sınıf ile 14 olarak belirlendi. Bizim okulda normlar böyle girildi. Yani 2 saat olarak girilmedi.

Geri