sibel80' Alıntı:Bilişim teknolojileri ve yazılım dersine fen teknoloji ve matematik öğretmenleri giriyor gördünüz mü?
anadolu_bote' Alıntı:Arkadaşım orada dersi verecek öğretmenler yazmıyor ki anlamıyorum mantığınızı. Listeyi buraya ekleyin ya da konuşmayın. Ne kadar meraklı arkadaşlar var gerçekten. Neye meraklı olduklarını söylemiyorum. :lol: bu listenin neresinde yazıyor Allah aşkına bu.
hugo4545' Alıntı:sibel80' Alıntı:Bilişim teknolojileri ve yazılım dersine fen teknoloji ve matematik öğretmenleri giriyor gördünüz mü?
CNNde haber sunucusu; BT dersine girecek öğretmen var mı diye sorduğunda, TTK Başkanı, bu derse bilişim teknolojileri öğretmenlerinin gireceğini söyledi. İhtiyaç olduğunda da atanmak için bekleyen BT öğretmenlerinin atamalarının yapılacağını söyledi. CNN deki programı izleyenler hatırlayacaktır. Bu derse BT öğretmenleri girecektir. Şayet BT öğretmeni yoksa fen ya da matematik öğretmenleri de girebilir diye düşünüyorum. Sonuçta BÖTE nin yan dalı matematiktir.
tanjukose' Alıntı:
doğrudur, benim ders saatim 11 di gelen 3 tane 5. sınıf ile 14 olarak belirlendi. Bizim okulda normlar böyle girildi. Yani 2 saat olarak girilmedi.marmarabote' Alıntı:tanjukose' Alıntı:
Arkadaşlar yapmayın bu resmi bir çizelge değil. belki buna benzer olacaktır ama resmi yazı gelmeden kimse buna göre giriş yapmasın normlarını. Bakanlıkla görüştük sitelerdeki haberlere güvenmeyiniz. Resmi içerik olmadan olmaz!!! Eski sisteme göre normlar girilecek.