bilişim teknolojisi sınıfı

Kodla Büyü

mumy81

Site Gezgini
okulumuzda bilgisayar lab var 15+1(vestelin).
bu sene yeni bilişim sınııfı yapıldı (15+1 exper dünya bankasından)ve idare daha bize teslim edilmedi teslim edildiği zamanda burayı sana teslim etmeyiz çünkü burayı formatör öğretmen gelirse o kullanacak formatör gelene kadar kapalı kalcak .sen eski bilgisayar lab ile idare et diyor.
bilişim sınıfını bilgisayar öğretmenleri kullanamazmı sadece formatörlermi kullanacak illaki formatörmü olmamız gerekiyor bilişim sınıfını kullanmamız için...
idarenin böyle demeye hakkı varmı.. bana yardım edin....

böyle bir hakları yok ve yaptıkları zaten yanlış.formatör öğretmenin olmadığı okullarda bilgisayar öğretmenleri bt sınıflarını hazır ve nazır bulundurmak, öğrenci, veli ve öğretmenlerin kullanımına hazır bulundurmalıdırlar.bilgisayarların kurulumu ise idare tarafındam meb e bildirilip ilgili firmalar tarafından yapılması ve bilgisayarların kullanıma açılması mecburidir.burada idarenin keyfi yaptırımı var hocam. kolay gelsin.

sen varken formatör gelemez 1 bir
sana öyle bir şey diyemez 2
yönetmelikleri öğren cevap ver 3
işi düştüğünde idarenin mutlaka düşer formatörü çağır de 4
sen elini hiç bir şeye vurma 5

Hocam yazılı dilekçe ve ve cevabını yazı olarak al . Sonrasını biliyorsun zaten gerekli yerlere müracaat et.

hakansia' Alıntı:
sen varken formatör gelemez 1 bir
sana öyle bir şey diyemez 2
yönetmelikleri öğren cevap ver 3
işi düştüğünde idarenin mutlaka düşer formatörü çağır de 4
sen elini hiç bir şeye vurma 5
sana katılıyorum hocam böylelikle üstesinden gelebilirsiniz buna hakkı yok o idrenin kendi düşüncesi sen kullanmayıpta kim kullanacak açıkcası benim okulumda da yeni bilişim sınıfı açıldı formatörde yok bende ücretli çalışıyorum hiç kimse sen bu pc leri kullanamazsın demedi kullanmayan şeyin okulda ne işi varr belli bir amaç içinde okulda bulunuyorsa bu araç gereçler kullanılmalı .......idarenin düşüncesii nedir bilmiyorum ama madem yeni makinaları kulllandırma hakkı vermiyor ....sende anladığı dille cevap vereceksin ...bu şeye benzer yeni kıyafetlerin eskimemesi için hiç giyinilmemesi anlamını taşıyorr

sayın hocam ben formatörüm ve ben gelmeden de kullanılıyodu pc ler....sen yazılı al gene de sana şifaen söylenenleri...dosyana da koy...kolay gelsin :)

Geri