Bilişim Tekonolojileri Aylık Zümre

Kodla Büyü

anadoluman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz geçen yıl aylık zümre zorunlu oldu. Meslek liseleri bilişim teknolojileri alanı aylık zümresi elinde olan varsa paylaşabilir mi ?

Sayın hocam, aylık zümreler zorunlu oldu ama açıkçası toplantıyı yapan olduğunu sanmıyorum. Yapılması da pek mümkün değil.
Ancak isterseler de her ay gündem maddesi olarak yapılacak sınavlarda soruların sorulacağı konu başlıklarını ele alarak tutanaklarınızı hazırlayabilirsiniz.
Bizden isteyen olmayınca açıkçası yapmıyoruz ama isterseler de bu şekilde yapmayı düşünüyorum.

Var ama kimse atmıyor. Herkes bedava olsa da yesek diyor. Ben kendim yaptım ama atmayacağım kusura bakmayın

anadoluman' Alıntı:
Var ama kimse atmıyor. Herkes bedava olsa da yesek diyor. Ben kendim yaptım ama atmayacağım kusura bakmayın
herkesi zan altında bırakmışsınız, olsan neden atılmasın,bbnet kadar paylaşımcı bir form yoktur sanırım.

bu arada bilişim bölümünde tek öğretmenim , benimde yapmam gerekiyor mu?yazısı varsa ekleyebilir misiniz?

anadoluman' Alıntı:

Atma hocam. Yapmadığımız bir şeyi buraya koyma şansımız yok zaten...

impetus23' Alıntı:
anadoluman' Alıntı:

konuyu siz açmışsınız hocam :) tezat olmuş biraz

Evet konuyu ben açtım. Ama bir ay önce. Bu zümreyi tüm meslek lisesi öğretmenlerinin yapması lazım. Forumdan Türkiye de kimse mi yapmadı yani. sadece download yapıp hiç Upload yapmayan o kadar üye varki. Benim sözüm onlara.

Ayrıca diyeceksinki sen ne paylaştın?. Ben yaptığım zümreler, sınav soruları, ders notları, pano programı vs hep paylaştım emin ol. Sitemim de ondandır. Bu yüzden 1 yıldır yaptıklarımı kendime saklıyorum.

Evet konuyu ben açtım. Ama bir ay önce. Bu zümreyi tüm meslek lisesi öğretmenlerinin yapması lazım. Forumdan Türkiye de kimse mi yapmadı yani. sadece download yapıp hiç Upload yapmayan o kadar üye varki. Benim sözüm onlara.

Ayrıca diyeceksinki sen ne paylaştın?. Ben yaptığım zümreler, sınav soruları, ders notları, pano programı vs hep paylaştım emin ol. Sitemim de ondandır. Bu yüzden 1 yıldır yaptıklarımı kendime saklıyorum.[/quote]

bahsettiklerini paylaştığına göre sitem etmekte hakkın var, dediğin gibi insanların çok olduğu da bir gerçek tabi

Geri