Bilişim ve Hükümet

Kodla Büyü
doğru söylüyor...işini göreceksin...bizim üzerimizden işlerini çok iyi görüyorlar :verymad:

1. Arapça
2. din kültürü
3. Hz. Muahhmedin hayatı
4. Temel dini bilgiler
5. Kuran-ı Kerim..
bir dersten 5 farklı kurs açılabiliyor, ancak bir dersten hiç kurs açılamıyor. çünkü o ders maliyeye külfet getiriyor.

İl in DYK sorumlusuyla konuştum. Neden böyle oldu diye;
"açıkca sizin dersi yavaş yavaş eritcekler" dedi. şahsi fikri mi yoksa bi bilgisi var mı bilmiyom ama branş değiştirme hakkı veririlerse 5 dk durmıcam.

biz önce içimizdeki irlandalılarla mücadele etmeliyiz ki dışarıdakilerle eşit şartlarda olalım.
hükümetten ziyade bence bürokrasideki durumdan vazife çıkaranları görmek lazım.

Hocam neden eritmeye çalışsınlar derslerimizi ya teknoloji tasarım da kaldırılmış onlarda dersimizi kaldırcaklar korkusuyla oturmuyolardır eminim... susup oturalım demiyorum ama kaldırılacak ders diye diye en sonunda derslerdende olucaz

espri yapiyormusmus, yalan bedava nasil olsa. Hadi konusulanlari bosverip yapilanlara bakalim ne var elde, akilli! tahta ve tablet. cok guzel destek bunlar kodlama icin evet...

voyvoda' Alıntı:
İl in DYK sorumlusuyla konuştum. Neden böyle oldu diye;
"açıkca sizin dersi yavaş yavaş eritcekler" dedi. şahsi fikri mi yoksa bi bilgisi var mı bilmiyom ama branş değiştirme hakkı veririlerse 5 dk durmıcam.
Bu branşın sonu yok meb de. Ben de bugün fırsat verseler 1dk durmam

arkadaşlar bakanların başbakanların kafası ne olursa olsun bu devlet gerçekte bürokratların dediği şekilde yönetilir.MEB bakanlığında da bilişim branşından bürokratlar olmadıkça bu ülkede bilişim alanında kimse bi atılım beklemesin.Bakanların akıl danıştığı kimseler danışmanları ve müsteşarlardır.müsteşarların akıl danıştığı kimseler genel müdürler daire başkanları v.sdir.Yani anlayacağınız bilişimci genel müdürler ve daire başkanları olmadıktan sonra bu ülke bilişimde sadece ve sadece tüketicidir.

Re: Ynt: Bilişim ve Hükümet

Doğru söylüyorsunuz hocam.
Talim terbiyenin başına Hüseyin Çelik zamanında öğrenim dalı rehberlik ve özel eğitim olan bir akademisyen geçti.
Rehber öğretmenlerin, evet sadece rehber öğretmenlerin ek ders ücretine haftalık 3 saat ekledi.

Rehberin ders ücreti=Müdür yardımcısı ders ücreti OLDU

Haa... geçici bir gelir olsa neyse.Müebbet ve Sonuna kadar alacaklar.Yazdınmıydı bozulmaz.

Bugün herhangi bir dersin saati artırılmak istense, yine akıllara kesinti yapılacak ders olarak bilgisayar dersi gelir.
Bugün branş seçsem, anında ve kesin sıralama
İngilizce.
Rehberlik.
DKAB.

Geri