bilişim yaz okulları

Kodla Büyü
Bilişim Garaj Akademisi eğitimlerinin temel felsefesi, var olan bir teknolojiyi hızlı ve kolay bir şekilde kullandırmak değil, çocuklarımızın bilişim teknolojilerinin alt yapısını, çalışma prensiplerini ve onu çalıştıran bileşenleri de görmelerini ve öğrenmelerini sağlamaktır.

Çok güzel bir proje. :+1:

Ticari bir girişim. İşin en komik yanı proje danışmanı bilişim dersleri gereksizdir diyen eski TTKB başkanı Ziya Selçuk :)

Francahise olayını görünce kıllandım zaten..
Azıcık kaynak bakayım dedim .. Hiç bir şey paylaşmamışlar :)

ebfo45' Alıntı:
Ticari bir girişim. İşin en komik yanı proje danışmanı bilişim dersleri gereksizdir diyen eski TTKB başkanı Ziya Selçuk :)
cvsine koyacak bi satır daha bulmuş işte

bu konuları mebde bize uygulatsalar daha sadeleştirerek güzel olmaz mı?

bizim hocanın projesiymiş ya bu adam bize ne dediyse oldu okula ilk başladığımızda diyodu kendinizi geliştirin ingilizce fln sizin bölümün gidişatı iyi değil dersler seçmeliye düşer fln diye olmaz bunca yatırım varken diyoduk ama her dediği oldu bu adamın robot tasarımı fln diyodu demek sonuç buymuş

ebfo45' Alıntı:
Ticari bir girişim de olsa böyle bir akademik yaz okulunun açılması faydalı olur. Ama proje danışmanının Bilişim Teknolojileri dersi hakkındaki görüşü söylediğiniz yöndeyse yazık. :-1:

Eslivya' Alıntı:
ebfo45' Alıntı:
Ticari bir girişim de olsa böyle bir akademik yaz okulunun açılması faydalı olur. Ama proje danışmanının Bilişim Teknolojileri dersi hakkındaki görüşü söylediğiniz yöndeyse yazık. :-1:
hocam projenin diğer ismi olan selçuk hoca da hep aynı şeyi savunurdu bi tek o adam değil ki 4 yıl boyunca dersimize girdi hep zaten öğrenciler biliyor siz kimseye bilgisayar öğretemezsiniz diyen bi adamdı
tabii ki tamamen duygusal bi yaklaşım oluyo bu da :)
adam hep 3 yaşındaki kızının marifetlerinden bahsederdi sanki herkes öğretim üyelerinin çocuğu ya
ben neden : koy deyince nasıl diyen bi sürü kişiyle karşılaşıyorum

Proje ile ilgili tüm olumlu görüşlerimi geri çekiyorum. :-1: Yazdıkları ile düşündükleri çelişen, duygusal insanlar... :shock:

hocam yani düşünün burda arkadaşlar son 3 yılda yaşadığı kötü şeylerden bahsediyo bizse ta ki 2008 yılından itibaren yaşadık bu umutsuzluğu
ve hem de kendi dersimize giren bir hoca tarafından
öylesine deli gibi sabahlara kadar proje yetiştirmeye çalışırken kendi hocanızdan bunu duymanın nasıl motive edici olduğunu bi düşünün
hele ki benim gibi epilepsi hastası ve geçirdiği uykusuzlardan dolayı gece gündüz demeden nöbet geçiren biri açısından bakın bi de :))

bir de bu konuya yorum yparmısınız bakalım ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
bu işi başlatan bizim bölümdeki hoca
hiç konuşulmasın demiyorum ama keşke blog amacına hizmet etse de şu siyaset fln olmasa

Geri