Bilişimci olmasanız neler yapardınız?

Kodla Büyü

suvari58

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba,
Yoğun bir şekilde teknolojiyle uğraşmaktayız.Saatlerimiz,günlerimiz bunlarla geçmekte.Birkaç gün internetin olmayışı,ya da bilgisayarsız geçirilen günlerde aklıma şu soru geliyor:"Ben bilişim öğretmeni olmasam ne olurdum/olmak isterdim.Akşamlarım nasıl geçerdi,okuldan sonra nelerle uğraşırdım.Vaktimi neyle değerlendirirdim"

Siz neler yapardınız?Ya da farklı bir branşta olsanız neler yapardınız?

Sayın hocam, her branş öğretmeninin kendine göre, branşına göre sanırım bir uğraşısı olurdu. Örneğin edebiyat öğretmeni olsaydım, akşamları bol, bol kitap okur; yeteneğim olursa da şiir, makale vs. yazardım.
Biyoloji öğretmeni olsam sanırım bitki yetiştirir, onları inceler; ya da bakteri vs. üretip, onları incelerdim. Kimyacı olsam muhtemelen deterjan ya da Meth üretimi işine girerdim :)
Ancak şu anki haliyle internet ve bilgisayarın olmadığı bir ortamda yaşamak istemezdim. Olmadığı durumlarda sadece TV izliyorum desem yeridir.

İnternet = Hayat
tır. İş olarak da web üzerinden yapılabilen bir iş girişimi tercih ederdim. İngilizce iyi ise Proje yazma, Danışmanlık yapma vs. ingilizcem iyi değilse web site tasarımı, sosyal ağ yöneticiliği, incir.com gibi şeylerle uğraşırdım.

Vallaha hocam ben her gün keşke bilişim teknolojileri öğretmeni olmasaydım diyorum.İstifa edip başka bir iş yapacak durumda olmadığımdan mecburen katlanmaya çalışıyorum.Resmen bunalımdayım.Allah kimseye vermesin ne zormuş insanın işinden yana dertli olması ve de mutsuz olması.Bizim ki kadar sorunlu ve sıkıntılı bir branş daha yok.Gelecekle ilgili kaygılar beni çok sıkıntılandırıyor.

Sizlerinde dediği gibi okumayı çok seven bir insanım.Onlarca kitap var kütüphanede okunmayı bekliyor.
Herhalde bol bol okur/yazar/tartışırdım.

matematik öğretmeni olacaktım özel ders de verdim mi tamam bilgisayar mı haa oyun makinesi işte :) pc öğretmenine bozulursa yaptırırım nasıl olsa

Bziimki kadar problemli bi brans yok hakkaten...benimde eve sorunsuz geldiim bir gun bile yok...matematikci olmak isterdim...zatende mat okuyorum :roll:

Bilişim öğretmeni olmaktan çok çok mutlu olmasamda çokta karamsar değilim, bilişim öğretmeni olmak bir tarafa 2015 yılından 2050 lere ilerlerken bilişimci olmaktan gayet mutluyum

:+1: :+1: :+1: :+1:
hakanotuken' Alıntı:
Bilişim öğretmeni olmaktan çok çok mutlu olmasamda çokta karamsar değilim, bilişim öğretmeni olmak bir tarafa 2015 yılından 2050 lere ilerlerken bilişimci olmaktan gayet mutluyum

Geri