Bilişimciler boş zamanlarında neler yapıyor?

Kodla Büyü
canımı sıkan herşey için sağa sola mail atıyorum :) mantıklı düşünülmeden yapılmış ince çorap ucu için bile temsilcilerine mail atıyorum.

havin.de' Alıntı:
canımı sıkan herşey için sağa sola mail atıyorum :) mantıklı düşünülmeden yapılmış ince çorap ucu için bile temsilcilerine mail atıyorum.

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

Far Cry, Call of Duty Ghosts, Battlefield4, NFS Rivals ...
Walking Death, Davinci's Demons, Hannibal, Shameless, Vikings ...

aslında işlerimi yapsam boş vaktim kalmıyor ama tembellik yapmak için kendime boş vakit buluyor ve boş vakitte de tembellik yapıyorum yan gelip yatıyorum :wink:

bilogrtmn1' Alıntı:
Arkadaşlar dersten ve okul işlerinden arta kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?.
Soru işaretinden sonra nokta kullanılması :?
Konu başlığındaki Bilişimciler ifadesi :?
Böyle bir soru sormaya neden ihtiyaç duyulur? :?

havin.de' Alıntı:
Bence faydalı bir meşkale. :D

bote67' Alıntı:
bilogrtmn1' Alıntı:
Arkadaşlar dersten ve okul işlerinden arta kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?.
Soru işaretinden sonra nokta kullanılması :?
Konu başlığındaki Bilişimciler ifadesi :?
Böyle bir soru sormaya neden ihtiyaç duyulur? :?

Bu soruyu sormaktaki asıl maksadım meslektaşlarımın ders dışında bir uğraşı varsa onu öğrenmek istemem . Örnek vermek gerekirse bazı arkadaşlar şirketlere web sitesi yapıyor, kimileri borsayla falan ilgileniyor, bazıları tubitak kapsamında proje yapıyor, kimi kurs açıyor, bazıları ev araba alıp satıyor vb. Yazım kurallarına dikkat etmek gerek ama onada ben üşeniyorum işte :)

butün büyük firmalara okula yardım etmeleri için acıklı mailler atıyorum. hala bir dönüş olmadı.

Ders kitabımız olmadığından not hazırlıyorum.. Derse hazırlık yapıyorum..

Geri