Bilişimciler Hürriyet Eğitimde

Kodla Büyü
Hepimizi tekrardan kutlamak istiyorum. Artık bir sonrakinde 2 katını buluruz, bence vazgeçmek için çok erken :)

atanamayan kısmı nerden çıkmış hakikaten.
zaten öğretmenlerin yaptığı bir eylem de yapıştırıyorlar Atanamayan Öğretmen Eylemi diye :verymad:

Ya o kadar twit attık atanamayan diye haber yapıldı. Bütün çabalar boşa gitti sanırım bizi yanlış anlamışlar amacımız farklıydı oysaki :verymad:

"bt öğretmenleri okullarda olsa" diye okuyunca insanın aklına ilk atanamamış öğretmenler geliyor arkadaşlar :) Okulda değilse nerede? Atanamamış!

Hashtag seçimine daha dikkat etmek gerekir. İnsanların çoğu bizim sorunlarımızın farkında değil. Kallanılacak hashtag son dakikada lanse edilmemeli topluluk tarafından seçilmeli bence.

yakopasa' Alıntı:
Ya o kadar twit attık atanamayan diye haber yapıldı. Bütün çabalar boşa gitti sanırım bizi yanlış anlamışlar amacımız farklıydı oysaki :verymad:
Facebooktaki grubu anladığım kadarıyla öğrenciler sürüklüyor hocam, onların amacı buydu erdiler muratlarına. Ama öyle ya da böyle onlara atanabilecekleri bir kadro oluşması zaten bizim norm sorunumuzun çözülmesi demek, birbirinden pek de farklı amaçlar değil aslında.

bende haberi şimdi gördüm çok sevindim gerçekten. Bir daha ki eyleme güzel bir konu başlığı bulalım ve iyi bir katılımla daha çok ses getirebileceğimiz konusunda ümitliyim :)

Geri