Bilişimciler medyada bu kadar etkisiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keyloger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

keyloger

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bakıyorum da sayfalarda DYK kursu açamamamız konusunda sayfalarda yazıp çizmişiz. Kendimizce twitter sendika vs aracılığı ile tepkiler ortaya koymuşuz. Ama fark ettiniz mi ne kamudanhaber ne ogretmendiyarı memurlarnet yada buna benzer öğretmen siteleri haber yapmadı. Bu siteler haber yapmadıktan sonra sesimizi duyurmamız gerçekten zor. Merak ettiğim bu kadar mı medyada etkisisiz bir branşız?

Malesef acı bir durum.göz göre göre hakkımız yeniyor.tık yok.

12 yıldır öğretmenim. bırakın 5-10 bilişimciyi 2-3 tanesi bir araya gelmez. kurslar gitti, ilerde derslerde gidecek. sonrasında ne olur hiç kimse bilemez. tepkisiz kalırsak yok olmaya mahkumuz.

Twit- okula dilekce- senfikaya dilekce .....
Birileri çırpınsın birileri parmagini bile oynatmasin...hayattada boyle degil mi 3 - 5 enayi ugrasir zaten dimi ..

Oysaki tepkilerini gosterseler sessiz kalanlar olmayacak diye bir sey yok

Yanlis biliyorsam duzeltin.Bir ara felsefecileri okullara pdr olarak atayacaklardi.O siralarda kadro sıkıntıları olmamasina ragmen butun pdr ciler ayaga kalkti ve bu karardan donuldu diye biliyorum
Sorusturma falan yemessiniz arkadaslar

Arkadaşlar tepkilerin düzenli ve etkili olması için öncelikle dernek veya sendika ayağıyla hareket etmeliyiz. Bunun organize edilmesi gerekiyor.Yoksa dediğiniz gibi birileri çalışırken birileri yan gelip yatar. Rica ediyorum dernek artık buna el atmalı, neler yapılacağı konusunda planlama yapıp yol göstermeli ki organize olunabilsin.Dernek veya sendika ile bu iş sonuca varır.

Geri