bilişimciler ve belletmenlik görevi

Kodla Büyü

kewok2544

Aktif Üye
-İlgili öğretmenlere eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik vb. görevler ilgi (b) esaslar
doğrultusunda verilebilecektir. deniyor btr yi açıklayıcı yazıda.

biz okulumuzda bazen haftaiçi olmak üzere 24 saat belleticilik görevi yapıyoruz. Eğitim öğretim süresinide kapsıyor nöbetler. yazıyla ters düşen bi durum var. var mı baska bu durumda olanlar

Hocam haftaiçi size nöbet veremezler eğer görevlendirmeniz var ise. Verselerde bu ek dersin sonradan geri alınma ihtimali var.

belleticilik gorevi okulun ders saatleri bitiminde baslamıyor mu. btr zaten okul ders saatleri suresinde yapıllır. sorun ne olablilr kii

Btr İle Artık belletmenlik görevi yapabilirsiniz arkadaşlar.Resmi yazıyla bildirildi.Btr Eğitim öğretim saatlerinde zaten.

Hocam şu resmi yazıdan varsa buraya yükleyebilir misiniz?

Çünkü 1 ay önce btr görevi 8-17 saatleri belleticilik ise 24 saat olduğu için bu rehberlikçiye nöbet yazmadılar haftaiçi.

Ben gecen sene formatordum bu sene de oyle. Gecen sene bır okul bana nobet vermedı. Çalışma saatım 5 te bıter dıye. Ama bu sene verdıler. Hatta başkasının adına tut nobetı para ona yatsın o da sana versın demıslerdı ıstememıştim. Yanı mudurler de ısıne geldıgı gıbı davranıyor

sayın hocam kendi okulunuzdaki pansiyonun nöbeti ise tam ek ders alarak tutuyorsunuz. yani günde 6 saat ekders yazılıyor. başka bir okulda görev yapıyorsanız nöbet günü başına 4 saat ek ders yazılıyor. her iki durumda da tutabilirsiniz sakıncası yok. farklı okulda iseniz 5 te nöbete başlıyorsunuz.

-İlgili öğretmenlere eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik vb. görevler ilgi (b) esaslar
doğrultusunda verilebilecektir.

arkdaşlar burdan ne anlamamız gerekiyor....
zaten belletmenlik eğitim öğretim saatleri dışında yapılıyor hafta içi nöbet tutabiliriz mi
yoksa belleticilik 24 saat esasına göre yapılır diye düşünerek sadece haftasonları mı
sizin okullarınızda nasıl uygulanıyor acaba?

Bt rehber öğretmenler diğer öğretmenler gibi belletmenlik yapar. Hafta sonu yada haftaiçi farketmez hocam. Bu maddeye bakmayacaksın hocam en son çıkan bt rehber öğretmenleri tereddüt edilen hususlar diye pdf dosyasının çıktısını müdürünüze gösteriniz. Orada açık ve net.

Geri