patari' Alıntı:
Norm'un adam akıllı düzelmesini istiyorsanız ekders'ten bir sene vazgeçmeniz gerekir, niye vazgeçeceksin ki, Res'en yapsınlar dikkat çeker ama olmaz herkes benim görevlendirmem niye çıkmadı, şu yazmasada oraya ben gitsem, abi burayımı yazıcan şurayı mı senin puan yüksek ben yazmayayım.
Önce iğneyi kendimize batıralım. Ama kime ne? sonra İnleyen nağmeler. kusura bakmayın.
Bence yanılıyorsunuz, suçu bize bilişimcilere atmanız hoş bir şey değil. En başından beri formatörlükle ilgili sıkıntılarımız için çok uğraştık, mailler, eylemler vs. her seferinde de ses getirdik, ama sonuç olarak ne oldu? hiç bir şey. Kimsenin umurunda değiliz. Sadece birileri isterdi diye formatörlüğün ismini değiştirdiler ama yine ortada ciddi bir şey yok. Kısacası bizim ne istediğimiz önemli değil onların ne istediği önemli. Bizim işimizi de sadece bakan çözer, müsteşar çözer, talimatla özel olarak çözülür bizim iş.
Bu arada, formatörlüğe başvurmayın diyorsunuz. Eminim bir çoğumuz ek dersi için değil az ders saatimiz oldğundan seçiyoruz. ders olmayınca mecbur bırakılıyoruz. İlla almayın onlar size ders bulsun diyorsanız işin bu kısmı daha vahim. Vızır Vızır Formatör yetiştiriyorlar. Bize ihtiyaçları yok. Bu durumda başka bir acı gerçekle karşılaşabiliriz.