Bilişimoğlu Tesbih Sevdalıları Derneği

Kodla Büyü
Selamunaleyküm

Ben ücretli Öğretmenlik yapıyorum. Tesbih merakım var. İnternet üzerinden tesbih alıp satıyorum, kullanıyorum.

Bu başlık altında elinizde bulunan tesbihleri paylaşabilirsiniz.

Ayrıca elindeki tesbihi elden çıkarmak, satmak isteyenler olabilir. Taliplisi çıkarsa satılır.
Ancak genel olarak eğlence amaçlı, gördüğünüz beğendiğiniz tesbihleri de paylaşabilirsiniz. Satış amaçlı bir başlık değildir.

İyi forumlar

Hocam forumda paylaşılan herşey bilgisayarla mı alakalı? Arkadaş kendince bi başlık açmış :)

Mesaj gönderme hakkı 10-20 gün sonra başlasın bari yoksa yol geçen hanı gibi her gelen yeni başlık açıyor.

biz bilişimcilere uzak geliyor, bizim tespih elimizin altındaki mouse belki ama bu tespih meraklıları yüzük meraklıları bir sektör oluşturmuş hemde az olmayan rakamlara alınıp satılıyor. bende bu şekilde tespih-yüzük saat meraklısı bi arkadaşla tanıştım, anlattığı olaylara hem güldüm hem şaşırdım. maaşı kadar tespih alıp satıyormuş.. o yüzden arkadaşa saygı duymak gerekir ki, bilişim aracını kullarak buraya yazmış, belki elinizde değerli bir tespih var onu uygun fiyata kapatıp, iyi fiyata satacak nerden biliyorsunuz. kolay gelsin.

Geri