Bilişm teknik resim sene sonu ortalama yüksetme soruları

Kodla Büyü

invem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selam arkadaşlar böte mezunuyum ama teknik liseye sene sonu sınavlarını yapmak için resen görevlendirildim. Bilişim teknik resim diye bir ders var megepte bu dersin modülü yok. soru hazırlamam gerekiyor yardımcı olur musunuz? ya da bu dersle ilgili dökümanı olan varsa paylaşabilir mi? Programlama temellerinin de modülü yoktu.
bu arada Milli eğitimin işine gelince teknik öğretmen oluyoruz(güzel kullanıyorlar bizi resen ne demek ya sormadılar bile zorla iş mi olur :verymad: ) gelmeyince formatör. PESSS :!:

sormadınız mı o dersi verenler nerde??
adam gitti diyelim hiç mi teknik öğretmen kalmamış?

sordum hocam da en düşük puana göre görevlendirmişlermişş falan filan ne diyecen milli eğitimin işlerine akıl erdirmek güç malesef hele ki bu zamanda bu ülkede hiç birşeye itimadım kalmadı.

hocam, medep de 1 modul var , noralde bu dersin 2 modulu olması lazım. 1 ' yok.
Bir bir kitap var iki öğretmenin yazdığı ondan anlatıyoruz.
neyse, bu modul hamuru cok su götürür :)
siz sınav sorularını hazırladınız mı yoksa gönderelimi ?
ya aslında sene içinde dersi veren hocaya ulaşmanız lazım, onun size soruduğu soruları göndermesi ve sınav sorularını ona göre hazırlamanız lazım.
vs vs..

swordfish' Alıntı:
hocam, medep de 1 modul var , noralde bu dersin 2 modulu olması lazım. 1 ' yok.
Bir bir kitap var iki öğretmenin yazdığı ondan anlatıyoruz.
neyse, bu modul hamuru cok su götürür :)
siz sınav sorularını hazırladınız mı yoksa gönderelimi ?
ya aslında sene içinde dersi veren hocaya ulaşmanız lazım, onun size soruduğu soruları göndermesi ve sınav sorularını ona göre hazırlamanız lazım.
vs vs..
Çok teşekkürler hocam sağolun. megep.com da 10. sınıf modüllerinde buldum modülü, modül sonundaki soruları kopyala yapıştır yapıyorum ne yapıyım. Okula ilk kez gidecem kimseyi de tanımıyorum. Yapacak bişey yok bugün hazırlayacam soruları :)

Geri