semraaa14' Alıntı:Bilinçli İnternet Kullanımı seminerine katılan arkadaşlar, 145 tl gibi bir miktar hesabımıza yatacaktı, ben öyle biliyorum. Bir ay oldu neredeyse hala yatmadı... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
semraaa14' Alıntı:24-26 Haziran yattı mı acaba?
farkında olmadan harcamış olmayasınız.semraaa14' Alıntı:Bilinçli İnternet Kullanımı seminerine katılan arkadaşlar, 145 tl gibi bir miktar hesabımıza yatacaktı, ben öyle biliyorum. Bir ay oldu neredeyse hala yatmadı... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
teksen' Alıntı:farkında olmadan harcamış olmayasınız.semraaa14' Alıntı:Bilinçli İnternet Kullanımı seminerine katılan arkadaşlar, 145 tl gibi bir miktar hesabımıza yatacaktı, ben öyle biliyorum. Bir ay oldu neredeyse hala yatmadı... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
bi kere başıma gelmişti!
gözünüz aydın,semraaa14' Alıntı:teksen' Alıntı:farkında olmadan harcamış olmayasınız.semraaa14' Alıntı:Bilinçli İnternet Kullanımı seminerine katılan arkadaşlar, 145 tl gibi bir miktar hesabımıza yatacaktı, ben öyle biliyorum. Bir ay oldu neredeyse hala yatmadı... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
bi kere başıma gelmişti!
Hayır hocam harcamadım, yanlışlık olmuş benimle o kursu alan arkadaşlara yatmış ben de yanlışlık olmuş. Telefon ettim, mail attım tekrar evrakları düzenlemişler sonunda yattı, aldım.