Bilinçli ve Güvenli İnteernet Kullanımı Semineri

Kodla Büyü

semraaa14

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilinçli İnternet Kullanımı seminerine katılan arkadaşlar, 145 tl gibi bir miktar hesabımıza yatacaktı, ben öyle biliyorum. Bir ay oldu neredeyse hala yatmadı... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

semraaa14' Alıntı:
Bilinçli İnternet Kullanımı seminerine katılan arkadaşlar, 145 tl gibi bir miktar hesabımıza yatacaktı, ben öyle biliyorum. Bir ay oldu neredeyse hala yatmadı... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

ne parası bu hocam? bende katıldım, şehir dışından gelenlere mi yatıyordu sadece ?

Evet hocam şehir dışından gelenlere yatıyor. Yapılan masrafların haricinde 145 tl gibi bir miktar ödeme yapılacaktı. 24-26 Haziranda katıldım bu seminere ama benimki hala yatmadı.

Anladım ki! Arkadaşlar bu semineri alınca internete girmekten korkuyorlar. :cry: Kimse cevap yazmamış. :D

semraaa14' Alıntı:
:) farkında olmadan harcamış olmayasınız.
bi kere başıma gelmişti!

teksen' Alıntı:
semraaa14' Alıntı:
bi kere başıma gelmişti!

Hayır hocam harcamadım, yanlışlık olmuş benimle o kursu alan arkadaşlara yatmış ben de yanlışlık olmuş. Telefon ettim, mail attım tekrar evrakları düzenlemişler sonunda yattı, aldım.

semraaa14' Alıntı:
teksen' Alıntı:
semraaa14' Alıntı:
bi kere başıma gelmişti!

Hayır hocam harcamadım, yanlışlık olmuş benimle o kursu alan arkadaşlara yatmış ben de yanlışlık olmuş. Telefon ettim, mail attım tekrar evrakları düzenlemişler sonunda yattı, aldım.
gözünüz aydın,
güle güle harcayın...

Geri