Bilisim DYK dan neden kaldirildi.

Kodla Büyü

fercanx

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar yegitek egitim teknolojileriyken yani adi degismemisken tefliler tarafindan isgal edildi. Bu botenin meslek liselerine gecmek icin ugrasmasinin intikami. Tefliler var arkasinda

evet bombacı mulayım bombayı koydu haydı sımdı bır de teflı bötelı tartısması yenıden başlasın..

Kunteper' Alıntı:
benim atandığım dönemde
EF PUANI >TEF PUANI idi sayın hocam hemde eze eze diyebilirim.

bilişim neden kalktı çünkü btrnin tek elle tutulur yanı verdiği 18 saat ekders. Eğer bilişim öğretmenleri dyk kursları vermeye kalkarsa btr nin 18 saat ekdersine tenezzül etmeyecekti.bu btr işini yapacak başka amale yok maalesef okulda. bu kadar basit.

sahrak' Alıntı:
bilişim neden kalktı çünkü btrnin tek elle tutulur yanı verdiği 18 saat ekders. Eğer bilişim öğretmenleri dyk kursları vermeye kalkarsa btr nin 18 saat ekdersine tenezzül etmeyecekti.bu btr işini yapacak başka amale yok maalesef okulda. bu kadar basit.

Katılıyorum hocam

maaş karşılığı(15) ders + 2 saat nöbet + 2 saat sınıf + 1 planlama + hafta sonu 6 saat kurs = okulun her türlü hamallığı
bide aylık 0,5 hizmet puanı yanımıza kar kalcaktı...
ellerinde btr kalmıcaktı son dakka birinin aklına geldi.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne göre;
1-* gereksiziz.
2-* masraflıyız.
3-* bütçeyi dengelemek lazım.
4-* zaten seçen yok.
5-* seçilse de hemen kapanıyor.
6-* herkes nasılsa bilgisayar biliyor.
7-* çocuklar teknolojiyi öğrenecekler nasılsa.
8-* Fatih amelesini şımartmaya gelmez.
9-* Bilişim'i zamanında tümden seçmeli yaptıydık şimdi neden DYK'ya alalım.
10-* kodlama ve yazılım bizim neyimize.
11-* bis sürü önemli ders varken ne gereği var.
12-* Beden, resim, müzik, halk kültürü,.... vb. derslerde çok iyi olimpik sporcu, büyük ressamlar, dünyaca ünlü müzisyenlar, yeni folklorik akımlar ..... geliştirebilecekken, neden BİLİŞİM de olsun ki.
13-* Bilişime ayrılacak zamanı, sınav dersleri alsın.

bombacı mülayim' Alıntı:
Arkadaslar yegitek egitim teknolojileriyken yani adi degismemisken tefliler tarafindan isgal edildi. Bu botenin meslek liselerine gecmek icin ugrasmasinin intikami. Tefliler var arkasinda

Bu kadrolarda acaba diyorum fetöcü olan var mıdır?
Hem yegitek hem eba hem fatih projesine bakan birimlerde örneğin.

Görevden alınanlar olmuş mudur?

sadece bilişim açısından bakmak yanlış bence.teknoloji tasarım ve zeka oyunları da kaldırılmış. burda temel bir sorun var gibi görünüyor.

Beyler sendikaya verilen gayri resmi cevaba göre. Bakanlık DKY bütçesi bu yıl dusukmus. O yüzden maddi yönden bütçeyi aşmamak için Bilişim iptal edilmiş. Aynı durum Beden ve Müzik içinde olabilirmiş bla bla.
Yorum sizin artık.

Bence bizim dersi baya fazla öğrenci seçti ve bu diğer branşların işine gelmedi ve çözüm yolu da bu oldu. Yoksa bütçeye yük oluyorsak niye bizden boşalan yere bir daha ders seçme hakkı versin.

benim okulda herkesin dilindeydi bty dersi her zamanki gibi.en çok seçilen derslerden biri bendim.

kadiryilmazz' Alıntı:
Beyler sendikaya verilen gayri resmi cevaba göre. Bakanlık DKY bütçesi bu yıl dusukmus. O yüzden maddi yönden bütçeyi aşmamak için Bilişim iptal edilmiş. Aynı durum Beden ve Müzik içinde olabilirmiş bla bla.
Yorum sizin artık.

Hikaye hocam. Madem öyleydi 5-6-7 lerde ders sayısını 5e yükseltmeselerdi. Ona bütçe var bilişime bütçe yok. :!: :!:

parayla ilgisi var demek saçmalamaktan başka birşey değil.çünkü siz bu çocuklara 5 ders hakkı verdiniz.bilişim yerine şimdi başka birşey seçecek.her zamanki gibi gereksiz görüldüğü için, diğer gereksiz derslerle birlikte kaldırılmış.bunun başka açıklaması yok.

Geri