Bilisim Ogretmenleri!

Kodla Büyü

endoplazmik bi kulum

Site Gezgini
Lutfen atanmis atanamamis tum ogretmen arkadaslar twitter etkinligimize bolumumuzun sorunlarinin giderilmesi icin siz de katilin..
ayrica fax gonderme etkinligimize de bekliyoruz.. lutfen bilisim caginda bilisim ogretmenleri olarak sorun yasamak istemiyorsaniz destek verin.. ne kadar birlik olursak o kadar sesimiz duyulacaktir.
facebook grubumuz
https://www.facebook.com/groups/teknolo ... 223163870/

http://www.memurlar.net/haber/265785/

http://www.haberahval.com/haberler-1861 ... ipler.html

ÜCRETSİZ FAKS İÇİN ŞU ADRESTEN ÜYE OLABİLİRSİNİZ:

http://curebit.com/x/k2XNH

bu benim referans numaralı linkimdir. hem bana hemde üye olana 5 ücretsiz faks hakkı verecek.
asagidaki fax metnini word dosyasi olarak kaydedin ve fax gondermeye baslayin...

FAKS METNİ EN KISA VE ÖZ ŞÖYLEDİR:

Bilişim öğretmenliği bölümümüz, şu an ki eğitim politikaları ile bilişim çağının yaşandığı bir dönemde gerektiği değeri görememekte, 86 puan gibi yüksek puanlarla bile ataması yapılamaz hale gelmiştir. Bir de bunun üstüne bilişim bölümümüz, Sayın Ömer Dinçer’in “çocuklarımız zaten bilgisayarı bilerek okula geliyorlar, bilişimcilere gerek yok” sözü ile de gittikçe aşağılanmış, kutsal bir meslek olan öğretmenlik için emek verdiğimiz, zorluklarla ve yüksek puanlarla okuduğumuz bölümün öğrencisi olan bizleri son derece derinden yaralamış ve üzmüştür.

40.000’lik bir atama olacak ve biz bu atamanın en adaletli şekilde yapılmasını istiyoruz. Gerek fatih projesi olsun, gerek 4+4+4 sistemi olsun gerekse de bilişim teknolojileri dersinin 5. sınıflara tekrar verilmesi ve ders saatimizin tekrar artırılıp zorunlu seçmeli ders olması sebebiyle bunlara ilaveten bir de illerimizdeki bilişim teknolojileri öğretmenlerine olan ihtiyaç göz önünde bulundurulduğunda sizlerden beklentimiz artmaktadır. 86 puanlarla açıkta kalmak ve beklemek istemiyoruz. Vatana millete hizmet ve görev aşkımızla mesleğe başlamak istiyoruz. 40.000’lik bir alımda makul seviyelerde yani 1600, 2000 gibi bir kontenjan istemekteyiz.

40.000’lık bir alımda en azından %4, 5 aralığına denk gelen 1600, 2000 gibi bir atama bekliyoruz. Gerekli düzenlemelerin yapılacağını ümit ediyoruz. Şimdiden teşekkürler. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.

GÖNDERİLECEK NUMARALAR:

+90 312 223 8736 - Fatih Projesi Yönetim ve Yürütme Kurulu

+90 312 425 2859 - MEB İNSAN KAY.BÖLÜMÜ

+90 312 417 0083 - MEB MÜSTEŞARLIK ÖZEL KALEM

+90 312 425 3773 - Fatih ATALIK MEB BAKANLIK MÜŞAVİRİ

+90 312 417 7122 - Remzi KAYA MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI

+90 312 418 10 96 - Birol EKİCİ MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI

+90 312 425 3315 - Salih ÇELİK MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI

+90 312 417 71 54 - Zübeyir YILMAZ MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI

+90 312 417 71 22 - Merdan TUFAN MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI

+90 312 418 10 96 - Halis Yunus ERSÖZ MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI

+90 312 213 39 62 - Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

+90 312 213 78 36 - Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

+90 312 422 26 67 - Başbakanlık

+90 312 220 20 65 - AKİM

+90 312 212 4930 - Binali YILDIRIM - FATİH PROJESİ

+90 312 417 50 09 - Volkan AKÇAY - FATİH PRJ - BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANI

+90 312 468 6354 - Bilişim Teknolojileri Başkanlığı

+90 312 468 6354 - Elektronik ve Bilgi Sistemleri Başkanlığı

Milli Eğitim, Kültür, Gençlik Ve Spor Komisyonu:
AHMET DURAN BULUT +90 (312) 420 69 60
ALİ HAYDAR ÖNER +90 (312) 420 69 52
AVNİ ERDEMİR +90 (312) 420 69 55
AYŞENUR İSLAM +90 (312) 420 69 71
ÇİĞDEM MÜNEVVER ÖKTEN +90 (312) 420 69 51
ENGİN ÖZKOÇ +90 (312) 420 69 97
FATMA NUR SERTER +90 (312) 420 69 58
FİKRİ IŞIK +90 (312) 420 69 78
HAKAN ŞÜKÜR +90 (312) 420 69 73
İSMET UÇMA +90 (312) 420 69 57
İSRAFİL KIŞLA +90 (312) 420 69 78
MEHMET ALTAY +90 (312) 420 69 78
MEHMET NACİ BOSTANCI +90 (312) 420 69 98
METİN LÜTFİ BAYDAR +90 (312) 420 69 62
MÜLKİYE BİRTANE +90 (312) 420 69 65
NABİ AVCI +90 (312) 420 53 84
NEBİ BOZKURT +90 (312) 420 69 77
ORHAN ATALAY +90 (312) 420 69 61
OSMAN ÇAKIR +90 (312) 420 69 65
ÖZCAN YENİÇERİ +90 (312) 420 69 73
RECEP GÜRKAN +90 (312) 420 69 56
SELÇUK ÖZDAĞ +90 (312) 420 69 52
SUAT ÖNAL +90 (312) 420 69 49
TEMEL COŞKUN +90 (312) 420 69 76
TOLGA ÇANDAR +90 (312) 420 69 78
ZÜHAL TOPCU +90 (312) 420 69 68

su an kadrolu olan arkadaslar nasil olsa kadrom var alirim maasimi bakarim isime demeyin yakinda 3 4 okul gezmeye baslayacak hepiniz hem de.. zaten baya kisi var bu durumda olan.. lutfen destek verin ki sorunumuz cozume kavussun.. yoksa armut pis agzima dus diyerek hic bir sey yapmadan kimse ilgilenmez.. lutfen..

218 goruntuleme 1 cevap.. ne kadar da korkak icine kapanik insanlarsiniz yaa tas atip da kolunuz mu yorulacak niye bu kadar vurdumduymazsiniz siz?!!! aglamayan bebege emzik vermezler beyler bayanlar siz boyle sessiz kaldikca daha cok kotu gunler yasarsiniz.. kendiniz bilirsiniz.. demekki memnunsunuz :-1:

hocam yanlış anlama da derneğimiz var bu konuda çalışan dernekle iletişime geçtiniz mi? evet hepimizin sıkıntıları var zorunlu olarak formatör oluyoruz seçeneğimiz yok dersimiz yok okul okul gezenimiz norm fazlası olanalarımız var atananda dertli atanma bekleyende. derneğin iletişimlerinde gördümki bizim ders gözden çıkarılmış. okadar mail telefon yağmuruna tutuldu gidip görüşüldü eylem yapıldı ama artırılan sadece seçimli ders sayısı 2 oldu. oysaki 1 saatte zorunlu olsa durumumuz çok ii olacaktı. bu saatten sonra ders sayıları değişmez bildiğim kadarıyla yanılıyorsam lütfen düzeltin. olasılık olarak tek şey var formatör norm kadrosu diye etrafta dolanan dedikodular fatih projesi kapsamında bu okullara formatör kadrosu verilirse belki durum düzelir. ama bu sene için dersin geri gelmesi fırsatı bence kaçırıldı. sizede mebde çalışan bir öğretmen olarrak 90 a yakın puanlar alıp mebde sürekli diken üstünde olmaktansa o puanı alıp dhmi veya trtyi zorlayın hiç olmazsa ekonominiz çok çok iyi yerde olur.

hocam dernekten haberim var ancak dernekle cozulecek isler degil bunlar.. dernek kurulmus bir de uyelik icin para aliyorlar.. bunlar bizim sorunlarimizi cozecegine daha cok bizim uzerimizden para tirtiklamanin pesinde.. bizim bilisim ogretmenleri olarak ortaya bir tepki koymamiz lazim yoksa sizin gibi mebde calisan arkadaslarin ortak dusuncesi bu son cumleniz ise

sizede mebde çalışan bir öğretmen olarrak 90 a yakın puanlar alıp mebde sürekli diken üstünde olmaktansa o puanı alıp dhmi veya trtyi zorlayın hiç olmazsa ekonominiz çok çok iyi yerde olur.

diyecek sozum yok size.. hepiniz kabullenmissiniz.. bu kadar vurdumduymaz insanlarin cogunlukta oldugu baska bir bolum daha yok bence.. cok tepkisizsiniz! :-1:

Dernek üyelik ücreti her dernekte var arkadaşım. Dernek üzerinden mücadele en doğrusu, öbür türlü antipati kazanıyoruz bakanlık nezdinde.

Hocam metinde yüksek puanla atanamama değilde alım sayısının çok az olduğu yönünde vurgu yapılması daha doğru olacaktır.

Faks ve mail yollayanacak kişiler KPSS'ye hakim kişiler değil. Dolayısıyla yüksek puan alsınlar daha iyi olur diye düşünebilirler. İhtiyaç var alım yok vurgusu daha yapıcı olacaktır kanımca.

hocam anlatamadım herhalde eylem yapıp tvlere çıktık. mailler attık milletvekilleri soru önergesi verdi hakkımızda.programlara sorular sorduk yaptık yani bunu dernekten bağımsız aramızda öncü olan arkadaşlar vasıtasıyla yaptık. durumu kabullenmek değil ama yılmışlık diyelim şimdiki aklım olsa 92 olan diğer puanımı kullanıp bu kurumları zorlardım bu bölümün bu hale geleceğini hiç düşünmemiştim. size sadece bir öneri sundum kendimce yok illa öğretmen olacağım diyorsanız sizin bileceğiniz iş eleştirmiyorum. ama foruma bakarsanız hergün sorun yaşayan bir grubuz. şimdi dediğiniz yerlere fax atıldığıda ne gibi sonuçlar bekliyorsunuz? yanlış hatırlamıyorsam volkan akçay burda sorunlarımızı dinleyip bakana iletecem size dönecem dedi ama arkadaşın sesi çıkmadı o günden sonra listede ismi var. sorun en baştan kaynaklı bakan değişmedikçe bu iiş zor düzelir kanımca

endoplazmik bi kulum' Alıntı:
ders saatimizin tekrar artırılıp zorunlu seçmeli ders olması sebebiyle
Bence bu kısmı faks metnine koyma, hem zorunlu hem seçmeli ders olmaz. Ayrıca yorumların o kadar itici ki, yok vurdumduymazsınız yok içine kapanıksınız yok bilmem nesiniz... Arkadaş destek olunacağı varsa da bu şekilde olunmaz.

herkes kendi adına konuşsun! atamayan kendi adına yazsın çizsin, benim adıma konuşma yazma hakkı bi tek bana ait, üyelik ücreti aidat almayan kaç dernek var, suyla dernek dönmez arkadaşım! kimse artık tüm bt öğretmenleri adına şeklinde bi yerlere yazıp çizmesin kendi adınıza yazın çizin, yeter ya, klavyesi olan yazıyo!!

by_rebel ben bilerek boyle yazdim.. biraz da dikkat ceksin diye kusura bakmayin...

Bence bu kısmı faks metnine koyma, hem zorunlu hem seçmeli ders olmaz. Ayrıca yorumların o kadar itici ki, yok vurdumduymazsınız yok içine kapanıksınız yok bilmem nesiniz... Arkadaş destek olunacağı varsa da bu şekilde olunmaz.
demissin daha iyi bir metin yazabilirsen yaz onu gonderelim..

yaliya
herkes kendi adına konuşsun! atamayan kendi adına yazsın çizsin, benim adıma konuşma yazma hakkı bi tek bana ait, üyelik ücreti aidat almayan kaç dernek var, suyla dernek dönmez arkadaşım! kimse artık tüm bt öğretmenleri adına şeklinde bi yerlere yazıp çizmesin kendi adınıza yazın çizin, yeter ya, klavyesi olan yazıyo!!

diyorsun ya kimsenin senin adina konustugu yok sen halinden memnunsun demekki yok dernek suyla donmezmis de bilmem ne... ben de onu diyorum dernege ihtiyacimiz yok! facebook gibi sosyal paylasim sitesi var ve boyle bir ortam varken de birlik olunabilir illa parayla dernek kurup uye toplayip birlik olunmuyor.. ayrica bencilligini belli etmene gerek yoktu zaten bizim bolumun karakteristik ozelligi bu bencillik..

tdemirparmak

Dernek üyelik ücreti her dernekte var arkadaşım. Dernek üzerinden mücadele en doğrusu, öbür türlü antipati kazanıyoruz bakanlık nezdinde.

diyorsun ancak hangi hukumet kendi uygulamalarindan dolayi haksizliga ugrayan insanlarin birlik olmasini sever ya da hosnut olur ki? var mi boyle bir ornek?

bana bu dernegi soyleyen arkadaslar hanginiz uye oldunuz? kac kisi uye olmayi dusunuyor? (yaliya(klavyesi olan yaziyor!!)) hepinizi kendi bencilliginizle basbasa birakiyorum..

twitter diyoruz anlatamıyoruz
millet ordan takip ediyor herşeyi bakanından başbakanına kadar
faks maks hikaye çok denendi
ortaokul lise ergenleri bile bir araya gelip istedikleri şeyi trend yapıyorlar.
Neyse bizim arkadaşlar beğenmiyor twitterı sinirlenirler şimdi
#bilisimdegelecekvar

bahane uydurmayi birakip twitter dan destek verecek arkadaslara simdiden tesekkurler.. twitter in ne oldugunu bilmeyenler var burada belli.. bilisimci olarak panpislerin bile kullandigi twitter i bilmiyorsaniz ne ise yaradigini ogrenin be kardesim.. dernekle mernekle sorunlar cozulmuyor artik... surekli yaramaz cocuk gibi bahane uyduranlar hicbir seyi begenmeyen arkadaslara sozum yok onlar zaten hakettiklerini bir gun alirlar..

olasılık olarak tek şey var formatör norm kadrosu diye etrafta dolanan dedikodular fatih projesi kapsamında bu okullara formatör kadrosu verilirse belki durum düzelir.
g.gif

Boş boş işlerle uğraşmayın Twitter facebook bu tür işlerde bir bka yaramıyor. Ne yapılacaksa dernek üstünden yapılmalı.

Geri