Bilsa yüklü bilgisayar açılmıyor ?

Kodla Büyü

bilisimci_tugrul

Aktif Üye
:( arkadaşlar okulumuzda bilsa yüklü bilgisayar açılmıyor. windows ekranı gelirken bilgisayar baştan başlatıyo kendini.. ne yaptımsa çözemedim. bilsa olduğu için formak atmak da istemiyorum. nasıl çözeriz bilgisi olan var mı

bilgisayar mavi ekrana düşüptemi yeniden başlıyor arkadaşım. eğer öyleyse f8 tuşuyla açılış menüsünden sistem hatalarında yeniden başlamayı iptal et. bakbakalım mavi ekran nediyor sana.

Lisede çalışırken kullanıyorduk. e-okulda olmayan bazı özellikler nedeniyle mecbur kalıyorduk. Bir kaç kez Bilsanın olduğu pc çöktü .

Hocam normal yollardan çalışmazsa format öncesi şunu yapın.

Program files içerisinde Bilsa ya da Karma isimli boyutu büyükçe bir klasör olacak. O klasörde yedekler tutuluyordu, Bilsayı baştan kurup o klsördeki yedekleri geri yükleyebiliyoduk. Güvenli kipte açabiliyorsanız ya da CD den çalışan işletim sistemleri veya diski söküp başka bir pc ye takarak o klasörü bir yere yedekleyin.

Ben yedekleri alıp XP yi kurduktan sonra Bilsayı yeniden kurma işlemlerini müdür yardımcısı halletmişti . Format öncesi ve sonrasında Firma yetkilileri ile telefonlaşırsanız yardımcı olacaklardır.

Hocam, format sonrası o programın tekrar kurulması aşamasında ücret söz konusu oluyor mu? Bizim okuldaki pc çöktü. Dosyaları falan yedekledik de, bilsayı bir türlü halledemedik! Format şart pc'ye. Bilsa programı da pahalı bi hayli.

Geri