BILSEM ve HALKEĞİTİM BT mi Böte mi?

Kodla Büyü
ben halâ bu maddeden ümitliyim

Ekli dosyalar

• geçici madde.webp
    geçici madde.webp
    12.1 KB · Görüntüleme: 169
vay be bi de kendi içimizde bölünmediğimiz kalmıştı bundan sonra asla bölüm düzelmez malesef

Halk Eğitimleri bilmiyorum ama BİLSEM 'lerle ilgili henüz bir karar verilmedi ama talep edilen ve olması gereken ayrılan 2 branşından bilsem bünyesinde olması

Bakanlığa görüş ve öneri olarak da iletmek lazım bu durumları arkadaşlar. Mevcut okullarını değiştirmek istemeyen bötelilere de bilişim teknolojileri alanında kalma hakkı tanınması yerinde olacaktır.
Tanınacak aksi mümkün değil(Madde 11). Ama ne olur olmaz şimdiden sendikalarınız ile görüşün, hocam. Avukat vb. imkânları hangi şartlarda nasıl kullanacağınızı öğrenin. Ne olur olmaz istenmeyen durumda hızlı hareket etmek elzem.

Her iki alanında okutacagi derslere bakılarak norm verilmeli. Ortaokul,bilsem,hem,meslek lisesi fark etmez. Meslek lisesinde bote cilerin okutacagi ders norm oluşturuyorsa kaç norm ise verilmeli. Örneğin 5 ihtiyaç varsa bote nin okutacagi ders sayısı 1 ise, 4 tef, 1 tane de bote veya tef diyerek ayırmalı sistem. Bunu yapmak bu kadar zor olmaz. Ortaokul hem bilsem de iki tarafın da okutacagi ders norm oluşturuyorsa iki taraf da tercih yapabilmeli kimin puanı yuksek ise o gitmeli. Kisacaci bizim alan için ve değil veya ile iki seçenek birini sistem kabul etmeli. Bu şekilde olmaz. Okutacagi ders varken öğretmeni o okula atamamak nedir?

Her iki alanında okutacagi derslere bakılarak norm verilmeli. Ortaokul,bilsem,hem,meslek lisesi fark etmez. Meslek lisesinde bote cilerin okutacagi ders norm oluşturuyorsa kaç norm ise verilmeli. Örneğin 5 ihtiyaç varsa bote nin okutacagi ders sayısı 1 ise, 4 tef, 1 tane de bote veya tef diyerek ayırmalı sistem. Bunu yapmak bu kadar zor olmaz. Ortaokul hem bilsem de iki tarafın da okutacagi ders norm oluşturuyorsa iki taraf da tercih yapabilmeli kimin puanı yuksek ise o gitmeli. Kisacaci bizim alan için ve değil veya ile iki seçenek birini sistem kabul etmeli. Bu şekilde olmaz. Okutacagi ders varken öğretmeni o okula atamamak nedir?
Meslek liselerinde böte nin okutacağı ders yok ki norm belirlersin hocam.
Dediğiniz durum bilsem için olabilir. Meslek lisesine uymuyor

BBNET
Geri