Biltek.info Sunumları Tek Link

Kodla Büyü
hocam çok ii etmişsin de arkadaş ordan tık alıyordu.
hazırladığı sunuların belki de bedeliydi.
muhtemelen o da biliyordu tek parça yapmayı. ancak bu yolu seçmişti

bidene' Alıntı:
hocam çok ii etmişsin de arkadaş ordan tık alıyordu.
hazırladığı sunuların belki de bedeliydi.
muhtemelen o da biliyordu tek parça yapmayı. ancak bu yolu seçmişti
Bidene hocama katılıyorum. Emeğinin karşılığını AZ DA olsa bu şekilde alıyordu, motive oluyordu. Ben de Ahmet hocamın sunularını SİTESİNDEN indirdim. Bence bu paylaşımı yapmadan önce Ahmet hocamızın rızasını alsanız iyi olur diye düşünüyorum.

@Ahmetfx hocanın sunumları bunlar. Oda bilirdi tek linkte vermeyi ama arkadaşların dediği gibi bu işi gönüllü yapıyo ve belki tıklanmadan para kazanıyo azda olsa. Bence paylaşmadan önce sorsaydınız bi hocam. Sorduysanız problem yok.

Geldim :)

Arkadaşlar, oradan kazancım gerçekten hemen hemen hiç yok gibi, bunu bc.vc kullananlar bilir zaten. Zaten okulda bu site açılmadığı için alternatif linkler vermeye çalıştım, eski yazıların kimisine ekledim, yenilerin hepsinde bulunuyor. Toplu göndermemi isteyen arkadaşların e-posta adreslerine tüm sunuları da gönderiyorum. Hazırladığım sunular internet ortamında gerçekten çok yaygın. Bizim çocuklar bile konu araştırırken artık beni buluyor :)

Arkadaşımız zahmet olmasın diye hepsini paketlemiş. Benim için sorun yok ama sizlerin de dediği gibi ben veya bir başkası da yapabilirdi bu paylaşımı. Sıkıntı yok, link durabilir. Ne kadar çok kişi faydalanırsa o kadar mutlu olurum. Hazırladığım sunular ve diğer paylaşımlarla ilgili geri dönüşlerin neredeyse tamamı olumlu, bu konuda herkese teşekkür ederim.

ahmet hocam yeni sunular olacak mı bu sene.
çok istifade ettik sunulardan.
allah razı olsun.

bidene' Alıntı:
ahmet hocam yeni sunular olacak mı bu sene.
çok istifade ettik sunulardan.
allah razı olsun.

Sağolun hocam. Gelebilir, önümüzdeki konulara bakacağız. Sunulardan çok etkileşimli içerikler (sürükle-bırak, oyun vs) hazırlamayı düşünüyorum. Daha çok ilgisini çekiyor çocukların. Örneğin Bilgisayar Donanımlarını Tanıyalım etkinliği bayağı hoşlarına gitti.

ahmetfx' Alıntı:
Geldim :)

Arkadaşlar, oradan kazancım gerçekten hemen hemen hiç yok gibi, bunu bc.vc kullananlar bilir zaten. Zaten okulda bu site açılmadığı için alternatif linkler vermeye çalıştım, eski yazıların kimisine ekledim, yenilerin hepsinde bulunuyor. Toplu göndermemi isteyen arkadaşların e-posta adreslerine tüm sunuları da gönderiyorum. Hazırladığım sunular internet ortamında gerçekten çok yaygın. Bizim çocuklar bile konu araştırırken artık beni buluyor :)

Arkadaşımız zahmet olmasın diye hepsini paketlemiş. Benim için sorun yok ama sizlerin de dediği gibi ben veya bir başkası da yapabilirdi bu paylaşımı. Sıkıntı yok, link durabilir. Ne kadar çok kişi faydalanırsa o kadar mutlu olurum. Hazırladığım sunular ve diğer paylaşımlarla ilgili geri dönüşlerin neredeyse tamamı olumlu, bu konuda herkese teşekkür ederim.

Ahmet Bey, söylediklerinizde tamamıyla haklısınız. Sizden izin almalıydım ya da sizden tek link olarak paylaşmanızı rica etmeliydim. Bu konuda özür diliyorum.
Anlayışınız için teşekkürler. Paylaşımlarınız çok güzel ve derslerde düzenli olarak kullanılabilecek nitelikteler. Bilişim Derslerimizde zaten ders kitabı yok ve sistematik olarak kullanabileceğimiz kılavuz kitapların sayısı çok az. O bakımdan site aracılığı ile oluşturduğumuz içerikleri mümkün olduğunca birbirimizle paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum.

Ahmet hoca çok teşekkürler.
Arkadaşlar link paylaşımlarını google drive üzerinden yaparsanız muthiş olur,zira meb bizi engelliyoooo

Geri