İki hafta önce Bimeks mağazasından HTC wildifre S modelli cep telefonu almak istedim mağazada olmadığı için internet sitesinden sipariş edildi beş gün sonra ürün elime ulaştı şimdi telefona bakıyorum dokunmatik hassasiyeti çok kötü. Acaba benden mi kaynaklanıyor diye düşündüm dostlarım baktılar yine aynı durum. Yani telefon çalıyor cevap vermek istiyorum ama telefon algılamıyor. Veya geç algılıyor. Acaba telefonda mı sorun var arızalı olabilir diye düşündüm aynı telefonu bizim işyerinde olan birisinde gördüm baktım onda da aynı problem var. Bazen dokunmatik algılanmıyor. Bu durumdan dolayı bazen yanlışlıkla arkadaşları arıyor “Arama kapat” tuşuna basıyorum ama olmuyor arama kapanmıyor. Kısacası dokunmatiği çok kötü. Ben telefonun böyle olduğunu bilmiyordum.
Bugün telefonu satın aldığım BİMEKS mağazaya gittim durumu anlattım geri iade etmek istedim ama kabul edilmedi. Telefon elime ulaşalı ancak bir hafta olmuştur. Bir haftayı geçmemiştir. Müşteri temsilcisini aradım e-posta attım ilk başta cevap vermediler ikinci denemede satışa, pazarlamaya, müşteri temsilcisine yani hepsine e-posta attım ancak cevap verdiler. Sonra aradılar geri iade alamıyoruz diyorlar halbuki sitelerinde geri iade alınır yazılmış.
Bu telefona 620 TL verdim. Yani ben bu telefonu ne yapayım. Atmakdan başka çare var mı? Kendimi çok zorladım ama nafile kullanılmıyor.
Bimeks ürünlerinin arkasında hiç durmuyor.
Kardeşler durum vaziyet budur. Kesinlikle tavsiye etmem. Sürekli netten alışveriş yapardım ilk kez bimeksden alışveriş yaptım ve işte durum.
Bimeks benim için bitmiştir.
Bugün telefonu satın aldığım BİMEKS mağazaya gittim durumu anlattım geri iade etmek istedim ama kabul edilmedi. Telefon elime ulaşalı ancak bir hafta olmuştur. Bir haftayı geçmemiştir. Müşteri temsilcisini aradım e-posta attım ilk başta cevap vermediler ikinci denemede satışa, pazarlamaya, müşteri temsilcisine yani hepsine e-posta attım ancak cevap verdiler. Sonra aradılar geri iade alamıyoruz diyorlar halbuki sitelerinde geri iade alınır yazılmış.
Bu telefona 620 TL verdim. Yani ben bu telefonu ne yapayım. Atmakdan başka çare var mı? Kendimi çok zorladım ama nafile kullanılmıyor.
Bimeks ürünlerinin arkasında hiç durmuyor.
Kardeşler durum vaziyet budur. Kesinlikle tavsiye etmem. Sürekli netten alışveriş yapardım ilk kez bimeksden alışveriş yaptım ve işte durum.
Bimeks benim için bitmiştir.