Bimere mesaj yazdım ne sonuç çıkacak görelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dsa

Site Gezgini
Arkadaşlar internet ve gazetelerden aldığım Bilgisayar sınıfılarının kapanması ve bizlerin ne olacağına dair bir mesaj yazdım.Şimdi su sırada

Ekli dosyalar

• .png
    .png
    145.7 KB · Görüntüleme: 1,566
bimer--->meb--->bimer--->meb :verymad:

Sorumluluğu alacak kurum yok yuh diyorum bu ne ya...

Sıra değişmiş sanırsam kurumlardan ne cevap alacam merak ediyom

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    136.4 KB · Görüntüleme: 1,436
Hocam "sıkıntılar biliniyor, çalışmalar devam ediyor, kısa zamanda çözülecektir."gelecek cevap bu.

:)) hocam 01/07/2011 tarihinde aynı konuda bende bimere mesaj yolladım. sonuç : sonuç yok. dilekçemin gittiği yerlerde aşağıda :DDD

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    69.1 KB · Görüntüleme: 1,373
amytis' Alıntı:
:)) hocam 01/07/2011 tarihinde aynı konuda bende bimere mesaj yolladım. sonuç : sonuç yok. dilekçemin gittiği yerlerde aşağıda :DDD

üstadım ne yazdın öyle. memlekette kurum kalmazsa artık büyükelçiliker falan tüm gezegeni gezer bu dilekçe :)

nosTRa' Alıntı:
amytis' Alıntı:

üstadım ne yazdın öyle. memlekette kurum kalmazsa artık büyükelçiliker falan tüm gezegeni gezer bu dilekçe :)

:)) "halimiz nice olcak eyy bakanlık" dı dilekcemin özeti. ilgili ilgisiz her birimi gezdiriyorlar işte verecek cevapları olmayınca.

Arkaddaşlar daha biraz önce MEB Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında fatih projesinde çalışan bir beyle görüştüm.O beye norm fazlası , bilgisayar sınıflarının kapatılacağına , eş durumundan dolayı tayin olmadığımı ve ayrıca o beyde bilgisayar öğretmeni olduğunu atanamayan öğretmenleri , nişanlısından ayrılanları herşeyi bildiğini söyleyerek konuştum.Sonucunda şöyle söyleyim Fatih Projesinden sorumlu olan Müşteşar yardımcısına sorunlarımızı ve çözümlerini ilettiklerini ama MEB yeniden yapılandırma sürecinde olduğundan anladığım bekleyeceğiz gibi duruyor. Ayrıca Fatih projesinde pilot uygulama yakın zamanda başlayacağından dolayı bunların en kısa zamanda çözümlenmesini istediğini söyledi..Yani bizi anlayan birileri var orada.. ve benim içimden sadece gün olur devran döner geçti sadece..Teşekkür ederek kapattım.

arkadaşlar bi sorum olacak garip bulmayın ama :oops: ilk defa bimere yazdığım için. yazdığım cevap sizin eklediğiniz resimdeki gbii kurum adları var ama okunmuyor maile de bişe yok.cevap nasıl okunuyor :(

bazen bimer'e yazmak istiyorum ama sonra hevesim kırılıyor. içimden bir ses boş ver dilekçe için borçlu morçlu bile çıkarsın diyor :)

Geri