Bios a giremiyorum !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mirza54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mirza54

Site Gezgini
Xp açılmıyor. güvenli mod, network, en son ayarlar felan yazıyor. bunlardan denemeler yapmama rağmen xp yi açmıyor. Format atayım dedim biosa da girilmiyor. Bios pili mi ne var mış o zaman bu sorun çözülür mü?..şimdiden teşekkürler

Biosa girmek için hangi tuşları denedin. Açılan ilk ekranda yazar hangi tuşla girebileceğin. del-f2-f12 bunlardan biridir büyük ihtimalle. klayenin çalıştığından eminmisin mesela?

öncelikle power a basar basmaz F1 yada F2 hangisiyse artık bu tuşlara basarak biosa girmeyi deneyin olmuyorsa zorlamanın anlamı yok elektrik bağlantısını kesin kasayı açıp bios pilini sökün ve 5 dk bekleyin. sonra tekrar takın açılınca saatle ilgili bir hata verecektir. ekrandaki yönergelere göre F tuşlarını kullanarak bios a girebilirsiniz

aynı bilgisayar zaten labtakiler..diğerleri Del ile giriyor biosa ben de onu denedim. Xp açılıyor gibi yapıyor sonra tekrar güvenli mod en son ayarlar felan çıkıyor.
Teşekkürler.

mirza54' Alıntı:
aynı bilgisayar zaten labtakiler..diğerleri Del ile giriyor biosa ben de onu denedim. Xp açılıyor gibi yapıyor sonra tekrar güvenli mod en son ayarlar felan çıkıyor.
Teşekkürler.

pili çıkarttınız mı?

yarın denicem tekrar sağolun verdiğiniz bilgiler için. klavyelerden usb klavye olanlar var. o neden fark ediyor acaba..?

Geri