bios pil mi virüs mü ??*

Kodla Büyü
merhaba ben filiz
tarih sorunum var benimde..bios tan tarihim her ayın en son 12 sini gösteriyor yıl ve ay olarak seçim yapabiliyorum ama günde ilerleme yapamıyorum ..bundan dolayımıdır bilemiyorum ama ekran saatimde sürekli değişiyor her açılıp kapanmayla ilgili bios pil bitmiş olabilir ama bnm aklım günün neden ilerlemediği
yardımlarınızı bekliyorum ..

pilden olsa 12 sinden sonra ilerlememe gibi bir durum olmazdı

bios ayarlarını resetleyip denemek lazım

filiz gülcek' Alıntı:
merhaba ben filiz
tarih sorunum var benimde..bios tan tarihim her ayın en son 12 sini gösteriyor yıl ve ay olarak seçim yapabiliyorum ama günde ilerleme yapamıyorum ..bundan dolayımıdır bilemiyorum ama ekran saatimde sürekli değişiyor her açılıp kapanmayla ilgili bios pil bitmiş olabilir ama bnm aklım günün neden ilerlemediği
Yanlış anlamayın, belki gün ile tarihin yeri karışmış olabilir mi? Ay yazılacak yere gün giriyor olabilir misiniz?

erfatm' Alıntı:
filiz gülcek' Alıntı:
merhaba ben filiz
Yanlış anlamayın, belki gün ile tarihin yeri karışmış olabilir mi? Ay yazılacak yere gün giriyor olabilir misiniz?

Çözüm bu olsa gerek :+1:

GG/AA/YYYY şeklinde değil de

AA/GG/YYY/ şeklindeki tarih formatlamadan olsa gerek

kusura bakmayın 12 değil 14 den sonra gitmiyormuş bnm hatam ki bios resetlemeyi de bilmiyorum ayrıca anlatırsanız sevinirim açıkçası ..tekrar kusura bakmayın

bios resetleme basit olarak pc calıştır sonra delete bas biosa gir. sonra çıkış yerinin bi üstundeki secenek resetle diyo
sen resetler kaydeder çıkarsın,

Geri