Hocam puntalama işi biraz sıkıntılı.Faz-1 etkileşimli tahtalarda bulunan bios pili konnektörünün kodu ne acaba?
Satın almak istediğimizde yüksek ücretler istendiği için pil ve soket alarak kendim yapmaya karar verdim.
Ekli dosyayı görüntüle 77511
jst 2 pin konnektör 2mm veya 2.54 mm olması lazım ama kumpasla ölçmeniz daha iyi olacaktır.
Maket bıçağıyla bugün pilin dışındaki sarı korumayı açtım. daha sonra puntoları ayırdım.normal pile izole bant ile kabloların puntolarını yapıştırdım üstüne de sarı korumayı takıp tekrar yapıştırdım.Çok güzel oldu.Bios pilinden dolayı açılmayan 2 tane Faz 1 tahta sorunsuz çalışır hale geldi sayın hocam.Bilginize.Faz-1 etkileşimli tahtalarda bulunan bios pili konnektörünün kodu ne acaba?
Satın almak istediğimizde yüksek ücretler istendiği için pil ve soket alarak kendim yapmaya karar verdim.
Ekli dosyayı görüntüle 77511
yeni tarihli pil 45 Tl civarında 2 pin JST 2.0Faz-1 etkileşimli tahtalarda bulunan bios pili konnektörünün kodu ne acaba?