tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 28 Temmuz 2012 #1 basit bir yazı. edebi bir yönü yok. bu kadar basit bir konunun bu kadar dramatize edilmesi komik geldi.
basit bir yazı. edebi bir yönü yok. bu kadar basit bir konunun bu kadar dramatize edilmesi komik geldi.
skipper_forum Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,052 28 Temmuz 2012 #2 Yazı bence güzel çocuklarımızı okumaya ve yazmaya teşvik etmeliyiz.
kily Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,221 28 Temmuz 2012 #3 sanırım umit hocanın doğudan bi öğrencisi. ben de doğudayım ve büyük ithimal bu çocuk önceleri cümle kurmayı pek beceremeyen öğrencilerdendi ümit hocam kızılağaçtan mı bu çocuk??
sanırım umit hocanın doğudan bi öğrencisi. ben de doğudayım ve büyük ithimal bu çocuk önceleri cümle kurmayı pek beceremeyen öğrencilerdendi ümit hocam kızılağaçtan mı bu çocuk??
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,856 28 Temmuz 2012 #4 Zenginlerin icinde isin ne? baloda isin ne? ben niye zenginlerin eglence ve balolarina karismadim.bos isler
Zenginlerin icinde isin ne? baloda isin ne? ben niye zenginlerin eglence ve balolarina karismadim.bos isler