bir öğrencimizin sorunuyla ilgili

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

cigdemir_beylerbeyi

Site Gezgini
evdeki bilgisayarında denetim masasına girdiğini ancak ordaki hiçbir sekmeye giremediğini
c:Windows/system32/rundll32.exe diye hata veriyormuş
birde bilgisayarım özelliklerine girmeye çalıştığında da aynı hatayla karşılaşıyormuş.
her hangi bir dosya yada klasör açmaya çalıştığında çift tıklamayla açılmadığını sadece sağ tıklayarak birlikte aç yada aç diyerek dosya içeriklerini görebildiğini ifade ediyor
ne yapmamızı önerirsiniz ona ne tavsiye edeyim bilg format atmı diyeyim eleman yapamassa kasayı kap okula gel mi diyeyim

okuldaki laboratuarda kulaklıkalrımızı kasanın arasından taktığımızda çalışıyor önlerindeki çıkşa taktığımızda ise çalışmıyor.Sorun nerden kaynaklanabilr ben chipsetleri kurmuştum ve aygıt yöneticisinde üzerinde soru işareti yada ünlem olan herhangi bir aygıt görünmüyor ne yapılabilinir

1. Bilgisayarda virüs var, ya iyi bir AV programı ya da format bu işi halleder.
2. Durum sürücülerle alakalı değildir. Muhtemelen ön paneldeki yuvalar anakarta bağlı değildir.

Başlık konu hakkında bilgi içermelidir. Dikkat ederseniz seviniriz. Yoksa kilitlemek zorunda kalıyoruz.

bu kadar titiz olmanızı anlayamıyorum sonuçta ben konu başlığı olarak öğrencilerimizin bir sorunuyla ilgili dedim yani buraya yazılanların çoğu onların sorunlarıyla ilgili

@lperen' Alıntı:
1. Bilgisayarda virüs var, ya iyi bir AV programı ya da format bu işi halleder.
2. Durum sürücülerle alakalı değildir. Muhtemelen ön paneldeki yuvalar anakarta bağlı değildir.

Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri