Bir öğrencinin kibirli davranışları?

Kodla Büyü
Hocam sanırım öğretmenliğinizin ilk yıllarındasınız. Gülüp geçin hocam böyle şeylere. Hiç bir şekilde, hiç bir konuda öğrenciyle kendinizi karşılaştırmayınız.

hoamca' Alıntı:
Hocam sanırım öğretmenliğinizin ilk yıllarındasınız. Gülüp geçin hocam böyle şeylere. Hiç bir şekilde, hiç bir konuda öğrenciyle kendinizi karşılaştırmayınız.

evet hocam göreve yeni başladım ama sinirim bozuluyor gerçekten elimde olmadan

Ne gibi ürünler ortaya çıkartabiliyor sayın hocam;
Hesap makinesi, saat, kayan yazı, browser, video-m p 3 oynatıcı ekran-mouse kilitleri (bunları ilkokul çocukları da yapıyor) dışında;
Yani çok daha fazlamı ilerletmiş?

evt
bende de aynı olayın benzeri defalarca oldu
defalarca diyorum çünkü öğrencilere güvenmeye devam ediyorum
oysa bir delikten ikinci defa sokulmamak lazım aslında

geçmiş olsun
inş. artık mesafe koymayı öğreniriz.

bunu bu kadar büyütmenize anlam veremedim hocam kendini geliştirmiş ne güzel birazcık densizlik etmiş ama o yaştaki biri içinde bu normal bunu kafaya takıp moralinizi bozmaya bile değmez...ve büyük ihtimalle visual basic temelini ortaokuldaki bilişim dersinden almış bu demek oluyoki aslında onun övündüğü şey sizin bir meslektaşınızın başarısı da aynı zamanda...

COBOL' Alıntı:
Ne gibi ürünler ortaya çıkartabiliyor sayın hocam;
Hesap makinesi, saat, kayan yazı, browser, video-m p 3 oynatıcı ekran-mouse kilitleri (bunları ilkokul çocukları da yapıyor) dışında;
Yani çok daha fazlamı ilerletmiş?

veri tabanı bağlantılarını falan yapacağını zannetmiyorum ama visual basic kullanarak web browser yapmaya çalışıyor. ama kodlar falan benim kafadan uçmuş :( Neyse kafaya takmamak lazım ;)

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Biraz tecrübe lazım galiba bunları kafaya takmamak için :+1:

hazır forma birkaç buton atmayla programcı olunmuyor evladım diyeydin hocam :)

Hevesi kırılmasın diye pohpohlarsan her zaman şekil a'daki gibi olur hocam. Arada da bozacaksın ki çırak çıraklığını bilsin :)

omd' Alıntı:
Hevesi kırılmasın diye pohpohlarsan her zaman şekil a'daki gibi olur hocam. Arada da bozacaksın ki çırak çıraklığını bilsin :)

Siz de haklısınız hocam Aklıma kazıdım hocam bu öğüdünüzü ;)

Geri