Bir akıl verin arkadaşlar..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan havin.de
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

havin.de

Aktif Üye
Anadolu lisesindeyim. Derse girmiyordum. Okulumuz tüm gün, 8.30-16 ama ben 15.15 te falan çıkıyordum.
Şimdi müdür çağırdı ve artık derse girmem gerektiğini söyledi hem de en son ders olan seçmeli derslere.
En azından 1 saat erken çıkınca işlerimi hallediyor kızımın servisine yetişiyordum. Şimdi oda gitti.
Bu durumda ilköğretime geçmek daha mantıklı değil mi? Ne dersiniz? Bazı arkadaşlar 2 okula gidiyorlar ama derse girdikleri gün kendilerine kalıyor. ben ise hem tam gün hem derse gir vs. çok zor olacak ya.
Bir akıl verin lütfen..

Şartlar gittikçe zorlaşıyor. Formatörlük istemesek ders yok, bulamıyorum ben. Ne yapmalı bilmem..

geçecen hocam yada başka bir okula gidecen yada müdürle konuşacan.millet çocluk çocuğunu büyütünce geçmişteki yaşadıklarını hatırlamıyor.ilköğretimde ikili öğretim ise akşama kadar bırakbilirler hocam

havin.de' Alıntı:
(...)
Bir akıl verin lütfen..

beyin fırtınası yapalım...kararı sen ver:

* Liselerde idare, personel ilişkileri daha seviyelidir...
* Ortaokullarda öğrenciler çok yorar...
* Okul ortamı lise ile kıyaslanırsa ortaokullar(bir çoğu diyelim) paçoz kalıyor...
çevrendeki okullara bir göz at anlaşılacaktır ne demek istediğim...
* Ortaokulda sabahçı olursan 7 de okulda olman gerekecek..çocuğu okula bırakma sorunu olacak.

* Çalışma saatleri olarak kıyaslayalım :

* BT Rehber öğretmeni olarak görevlendirmen ortaokula yapılırsa- BT sınıfı varsa- 35 saat,
Lisede görevlendiridiğin zaman 40 saat haftalık ders yükün olacaktır. Full dolusun.
* BTR olduğun için, müdür isterse seni son ders bitinceye kadar okulda tutar, erken çıkmana müsade etmeyebilir.

aklınıza gelenleri ekleyin değerlendirelim :

Derse girmiyordum; geçen sene derse girmeyenler tercihti rehber öğretmen görevlendirilirken.

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Düşündüm de hiç kıpırdamasam daha iyi :) orta okulun gürültüsü geldi aklıma, bir de her gittiğim yeni yerin şimdikinden beter olabilceği.

Bende de hata var, alıştım sanırım boşluğa, öğretmenliği unuttum, zor geliyor şimdi, ayıp bana cidden :)
Ne olursa olsun (değersizlik duygusunun beni tükettiğini ve katılmaya mecbur edildiğim toplantıların hiçbirinde kararlara dahil edilmediğimi saymazsak ) en rahat öğretmen benim :)

Geri