Rüzgara Karşı'' Alıntı:
emek vermişsin hocam, eline sağlık ama ben beğenmedim açıkçası
sitenin arka planı hiç oturmamış. sitenin öğeleri birbirinden kopuk duruyor
menüleri oradan buradan toplama gibi duruyor, tasarım bütünlüğü yok
sitenin iskeletindeki çerveler gözüküyor
sitenin alt kısmı ve linkleri de basit durmuş.
sitede tanımlı css dosyası da göremedim?
yazı yerine hiç gerek yokken resim kullanmışsın bazen
banner basit kaçmış.
..
ek olarak
- sağ ve sol kenarlardaki beyazlıklar göze batıyor. bunun yerine orta kısımdaki içerik alanının genişliği arkaplanın şimdiki genişliği kadar (960px e kadar) arttırılıp arkaplan da tüm sayfayı kapsayacak şekilde genişletilirse daha iyi olacaktır BENCE
- banner kısmında kullandğınız kırmızı arkaplanlı okul adı yerine doğrudan yazı olarak okul adını eklerseniz daha iyi olacaktır.
- banner daki fake öğrenciler yerine gerçek öğrenciler kullanılırsa daha estetik olacaktır
- IMAGE MAP te butonlar arasındaki boşluklar çok fazla. bence resim yerine CSS kullanarak TEXT bir menü kullanmanız daha estetik olacaktır.
- ana sayfa sütun bölümlerinde (dosyalar / duyurular / bülten) başlıklarla içerik arasında çok fazla boşluk var. birbirinden kopuk görünüyor.
- ana sayfa alt kısımdaki meb bağlantılarında kullanılan resimler orjinal boyutuna sadık kalmadan genişletilerek kullanılmış, görüntüde bozulma yapmış, bunun yerine boyutlarda sabit kanılarak link sayısı arttırılabilir
- footer kısmı boyutuna göre çok boş. ya link, copright vb.. bilgilerle doldurulmalı yada içerik kadar daraltılmalı
- OKULUMUZ sayfasındaki yazılar SOLA DAYALI olarak yazılmış. İKİ YANA YASLA tercih edilirse daha iyi olur (tüm metinler için geçerli). ayrıca sayfada sadece yazı var, fotoğraflarla sayfa desteklenmeli
- ALANLARIMIZ sayfası için de okulumuz sayfasında söylediğim her şey geçerli. ayrıca her alan için tanıtıcı bilgi de yer alırsa daha iyi olur
- AKDROMUZ sayfası için yeniden düzenleme yapılırsa iyi olur. JQUERY kullanarak TABS, AKORDION vb.. bir yapı kullanılabilir.
- İLETİŞİM kısmındaki yazılar içinde CENTER yerine İKİ YANA HİZALA seçilirse daha iyi olur. iki sütun kullanılıp sağ yada sol kısma google earts haritası yerleştirilebilir.
..
şimdilik gözüme batanlar bunlar..