Bir Bayanla Telefon Görüşmesi?

Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.. Bir tane bayana evlenme niyeti ile talip oldum. O da sağolsun telefon numarasını vermiş. Facebooktan da arkadaş olduk. O il dışında olduğu için iki hafta falan yüzyüze görüşme olmayacak. Hiç tanımadığım bir bayan ile ilk defa böyle telefonlaşacağım. Biraz acemiyim. Aslına bakarsanız acemi de sayılmam çünkü uzun süreli bir ilişkim oldu ama zaten birbirimiz tanıyorken sevgili olmuştuk. Yalnız sıkıntı şu ki bu bayanla hiçbir şekilde tanışıklığımız yok. Yüzyüze olsa neyse ama telefonla ne konuşacağımı bilmiyorum. :lol: Küçük bir telefon görüşmemiz oldu ama iki üç dakikada birbirimizi tanıttık ve kapattık. Bu iki hafta içerisinde ne sıklıklarla aramam lazım ve aradığımda ne konuşacağım :roll:

Çok uzatmadan neticeye bağlamamız tavsiye ediyorum en yakin zamanda yuzyuze görüşün elektrik alamayacaginiz biriyle boşa konuşmanın anlamı yok. Telde.önce havadan sudan sonrada evlilikten beklentilerinizi yavaş yavaş ifade edin. Dediğim gibi uzun uzun konuşmalara geçmek için önce yüz yüze görüşün. Hayri Allah'tan dileyin .

ilginic yazilar gelmeye basladi kendimi posta gazetesi okuyor gibi hissettim :) hocam kızmayin saka yapiyorum bence net olun birde lacka konusmadiginiz sürece sorun yok hayirlisi olsun nasibinizde varsa hersey olur...

Geri