akf
Site Gezgini
Bilgisayarımızı daha verimli,etkili kullanabilmemiz için gerekli olan programlar. Sizde ekleme yapabilirsiniz.
Google earth : Bir yere geziye çıkacağım zaman bile bakıyorum. Cadde, sokak numaralar, okullar resimler içindeki gizli (gizemli) semboller,yıldızlar hubble görüntüleri vs.
Moonstar : kelime kelime çevirici.
nero : cd,mp_3,vcd,dvd
gomplayer : 3gp,mpeg,flv açamayacağı dosya yok gibi
avast4.8 : antivirüs
Ad-aware : trojan vs.
Ccleaner : Gereksiz dosya silicisi, Sorun bulup yok edicisi.
Orbit : hızlı indirici, video yakalayıcı
drivermax : Driverları kopyalayıcı. Format sonrası tekyerden tüm driverlerı hızlı tanıtır.
macromedia : resim işleyici, flaş hazırlayıcı, movi yapıcı
king kong capture : herhangi bir yerden resim yakalayıcı.
DAHA birçok program eklenebilir. Değerli katılımlarınızı bekliyorum Ayrıca bence google earth gerçekten devrim niteliğinde bir program. Özellikle coğrafya hayat bilgisi vs derslerde kullanılması gereken.
Google earth : Bir yere geziye çıkacağım zaman bile bakıyorum. Cadde, sokak numaralar, okullar resimler içindeki gizli (gizemli) semboller,yıldızlar hubble görüntüleri vs.
Moonstar : kelime kelime çevirici.
nero : cd,mp_3,vcd,dvd
gomplayer : 3gp,mpeg,flv açamayacağı dosya yok gibi
avast4.8 : antivirüs
Ad-aware : trojan vs.
Ccleaner : Gereksiz dosya silicisi, Sorun bulup yok edicisi.
Orbit : hızlı indirici, video yakalayıcı
drivermax : Driverları kopyalayıcı. Format sonrası tekyerden tüm driverlerı hızlı tanıtır.
macromedia : resim işleyici, flaş hazırlayıcı, movi yapıcı
king kong capture : herhangi bir yerden resim yakalayıcı.
DAHA birçok program eklenebilir. Değerli katılımlarınızı bekliyorum Ayrıca bence google earth gerçekten devrim niteliğinde bir program. Özellikle coğrafya hayat bilgisi vs derslerde kullanılması gereken.