Bir Btcinin Kabusu "sınırlı bağlantı,bağlantı yok"

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halox

Aktif Üye
arkadaşlar dün bt labında ağ kurulum sihirbazıyla ağ kurdum,bugüne kadar internet problemi yaşamadığımız labta bu sabah ne göreyim tüm pcler o kabus ünlem işaretiyle sınırlı bağlantı,bağlantı yok, hatta gelen giden paket kısmında gelen paket sıfır çekiyor,bunun ağ kurmakla alakası olmadığını düşünmek istiyorum,öyle olsa laptopa henüz kurmadım kablolu bağlandığımda aynı sorunu yaşıyorum daha da garibi aynı hatta kablosuz bağlandığımda sorun yok(hatta şimdi kablosuz bağlantıdan bu msjı gönderiyorum)kablosuz bağlanabiliyorsam modemde ya da adsl de bir sorun yok demektir, sorun ne olabilir,switchi kapattım açtım çözüm yok,bende elle dns verdim ünlem işareti kalktı bağlantı var gibi gözüküyor ama nete çıkmıyor giden paket gelenin 2 katı,sorun ne olabilir :( :(

Switch gelen internet kablosunda sorun vardır. Gelen kabloyu bir bilgisayara takıp test edebilirsin.

hocam "tam bilgisayar adı " aynı olan 2 bilgisayar varmı ağda tüm bilgisayarların tam adını kontrol et aynı isimde bilgisayarlar olmasın, ip numaralarını temsil ettiğinden ağ ad çakışması olabilir, bi de modemden çıkan ağ kablosu ezilmiş olabilir,modemden swith'e giden ağ kablosunda rj45 konnektöründe teller gevşemiş olabilir.. başka kablo takıp test edin.

hasari' Alıntı:
Switch gelen internet kablosunda sorun vardır. Gelen kabloyu bir bilgisayara takıp test edebilirsin.

Evet bilgisayarlar swicthe bağlanıyor ama internet swicth e gelmiyor, dolayısıyla modemden ip bile alamıyor bilgisayarlarınız.

Geri