Bilisimcomputer
Üye
Merhaba arkadaşlar.. Hani mor ve ötesi grubunun bir şarkısı var ya "bir derdim var artık tutamam içimde" aynen ben de artık tutamıyorum. Birilerine söylemem lazım artık.. Bilmiyorum size niye anlatıyorum ama başkasına da anlatamam. Biraz komik gelebilir ama erkeklerin şu anda büyük sorunu haline gelen evlilik meselesi bana dert oldu. yaşım otuz olmak üzere biçok bayan öğretmene gittim ama ne yazık ki red üsütne red... artık yoruldum.. umudum da tükenmek üzere... Herkese aldırış etmiyormuş gibi davranıyorum ama içimde hep bir boşluk ve efkar eksik olmuyor. Ali atayın şarkısını dinleyip duruyorum. "eksik birşey var" deyip duruyorum. çok red yeyince Kendimi çirkin gibi hissetemye başladım. (aslında kimse beni çirkin bulmaz)
Her neyse işte.. size yazmak istedim. Birisine anlatmazsam bu efkar içimde büyüdükçe büyürdü.. aslında sizin de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim..
Her neyse işte.. size yazmak istedim. Birisine anlatmazsam bu efkar içimde büyüdükçe büyürdü.. aslında sizin de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim..