Teneffüs zili çaldığında bir sonraki dersin öğrencilerini BT sınıfına alıyorum, öğretmen ziline kadar(hatta ben defteri imzalayana kadar) sınırsız kullanabilirsiniz diyorum. Ayrıca bu teneffüste alma işini dersin işlenme kalitesine göre koz olarak kullanıyorum. (Derste olumlu bulmadığım sınıfı öğretmen ziliyle içeri alıyorum mesela, tenneffüste kullanmalarına izin vermiyorum, bunun için de her dersin sonunda sınıf için telefonuma not alıyorum, olumlu yada olumsuz diye)
Defteri imzaladıktan sonra, Netsupport ile akranımı öğrencilere dağıtıp, o günkü örneği uygulamalı olarak anlatıyorum.(Kitaba bağlı kalmadan, ya da kitaptaki konuyu kendim ce uyarlayarak). Daha sonra NSS Send/Collect özelliği ile ihtiyacları olan dosyaları yolluyorum. Son 5 dk ya kadar, tamamlayın, D sürücüsünde sınıfınızın klasörüne kendi isim soyisminizle kaydedin diyorum(Bilgisayarların C ve D'si güvenlik kartı ile korumalaıdır. Son 5 dk 'D:\Sınıfın Klasörü' den topluyorum. O günkü konu word ise, "*.doc" şeklinde kendi bilgisayarıma konu başlığı ile topluyorum. Ve tekrar ekranları kontrol altına alıp, bakın bu kişilerden ödev geri dönmüş diyorum. Notumuz olmamasına rağmen, öğrenciler ödevin öğretmene dönmüş olmasını çok umursuyorlar. Ayrıca ödevini erken bitirenin serbest kalmasına izin veriyorum.