Bir garip Ağ kablosu takılı değil uyarısı :?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semih50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

semih50

Üye
Merhaba BT sınıfında internet hiç yoktu. BT sınıfındaki pvc üzerindeki pirizleri test cihazı ile kontrol ederek çalıştıklarını tespit ettim. bittikten sonra baktım ki bazı bilgisayarlarda internet yok. Ağ kablosu takılı değil diyor. Daha önce test ettiğimden başka bir bilgisayara bağladım ve internete bağlandı. Yani bilgisayarlarda bir problem var. Ancak çözemedim çünkü ağ bağdaştırıcısı donanım sihirbazında problemsiz çalışıyor gözüküyo ama ağ kablosu taklı değil uyarısı veriyor. Makinalarda deepfreeze var ama bi bölümü bağlandı. Yarın Ethernet kablosu ile tekrar deneyeceğim bağdaştırıcıda mı diye. Başka ne olabilir fikirlerinizi paylaşırsannız sevinirim.

bilgisayarın exper ise özellikle karşılaşılaan sorundur hocam ethernet sıkıntısı...durup drurken hata verir...herşey normalken..harici ethernet takarak bu sorunun üstesinden gelebilirsin...format atarsın bu seferde onboard olan ethernet calısır...güvenir etherneti sökersin iki gün sonra tekrar aynı hatayı verir. sana tavsiyem şudur ki sorunun çözümü de budur...HARİCİ ETHERNET tak onboard etherneti aygıt yöneticisinden devre dışı bırak ve keyfine bak...

şair gibi konuştum haa :D

Arkadaşlar benim sorunum şöyle.
Sorunsuz çalışan iki bilgisayarımız vardı yerlerini değiştirdik. Biri eski yerinde internete girerken şimdi girmiyor. Ethernet ışığı yanmıyor, kablo takılı değil uyarısı veriyor, 192.168.1.1 ile modeme bağlanmıyor. Elle ip verdim olmadı.

Geri