Bir Kare Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Andırın'dan bir kar manzarası daha....

Ekli dosyalar

• IMG_5796_001.JPG
    IMG_5796_001.JPG
    304.5 KB · Görüntüleme: 1,164
endorfinnn' Alıntı:
:+1: andırın nerenin kazası?
pes hocam yani bu kadar hazırcılık olmaz bilgisayar başındasınız buraya soruyorsunuz Andırın nerenin ilçesi diye hemen açın bakın nerenin olduğuna

zysimsek' Alıntı:
insanlarının yobazlıgının master yaptıgı ilimizin ilçesi . . . :+1:

Dostum genelleme yapmak yanlış.Her yerde her türlü insan vardır.Konumun adana yazıyor adanalı mısın bilmiyorum ama ben adana yı çok severim.Biliyorsun adana nın imajı berbattır.

marach_46' Alıntı:
zysimsek' Alıntı:

Dostum genelleme yapmak yanlış.Her yerde her türlü insan vardır.Konumun adana yazıyor adanalı mısın bilmiyorum ama ben adana yı çok severim.Biliyorsun adana nın imajı berbattır.

:+1:

hamuş' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:
:+1: andırın nerenin kazası?
pes hocam yani bu kadar hazırcılık olmaz bilgisayar başındasınız buraya soruyorsunuz Andırın nerenin ilçesi diye hemen açın bakın nerenin olduğuna
Haklısınız ama andırın ismi ile birden fazla yer olabilir diye sordum. Hatta aklıma andırın derken dağdan mı bahsediyor diye bile geldi. :) saygılar...

zysimsek' Alıntı:

İşte yıllardır aradığım Maraş tabiri bu... İlçeleri ne kadar süper insanlardan mütteşekkil olsada merkez gercekten birazda böyle. Tabi yüzde yüz değil ama yüzde 98

Yobazlık derken neyi kastediyorsunuz? Somut örnek verebilir misiniz ? %98 ne yaa?! Arkadaş bence bu büyük başarı. Sizin memlekette %98 oranında iyi adam var mı ? :)

Öncelikle yobazlıktan kasıt ne?? ikinciside burada Kahramanmaraş'ın yobazlığnımı tartışıyoruz. Ben buraya resim ekledim beğenirsen beğenirsin beğenmezsen konu ile alaksı olmayan bir mesaj yazarak uzatmanın ve tartışmanın manası yok. Tüm meslektaşlarıma hayırlı geceler dilerim Saygılar :)

Geri