Tşkler... Yordum sizisilver_eagle' Alıntı:http://tr.wikipedia.org/wiki/And%C4%B1r%C4%B1n
pes hocam yani bu kadar hazırcılık olmaz bilgisayar başındasınız buraya soruyorsunuz Andırın nerenin ilçesi diye hemen açın bakın nerenin olduğunaendorfinnn' Alıntı::+1: andırın nerenin kazası?
zysimsek' Alıntı:insanlarının yobazlıgının master yaptıgı ilimizin ilçesi . . . :+1:
zysimsek' Alıntı:insanlarının yobazlıgının master yaptıgı ilimizin ilçesi . . . :+1:
sütçü imamın memleketi....tabi sen ne anlarsın sütçü imamdan yaşmaktan düşmandan...zysimsek' Alıntı:insanlarının yobazlıgının master yaptıgı ilimizin ilçesi . . . :+1:
marach_46' Alıntı:zysimsek' Alıntı:insanlarının yobazlıgının master yaptıgı ilimizin ilçesi . . . :+1:
Dostum genelleme yapmak yanlış.Her yerde her türlü insan vardır.Konumun adana yazıyor adanalı mısın bilmiyorum ama ben adana yı çok severim.Biliyorsun adana nın imajı berbattır.
Haklısınız ama andırın ismi ile birden fazla yer olabilir diye sordum. Hatta aklıma andırın derken dağdan mı bahsediyor diye bile geldi.hamuş' Alıntı:pes hocam yani bu kadar hazırcılık olmaz bilgisayar başındasınız buraya soruyorsunuz Andırın nerenin ilçesi diye hemen açın bakın nerenin olduğunaendorfinnn' Alıntı::+1: andırın nerenin kazası?
xasi05x' Alıntı:Orjinal bi resimmi acaba yoksa oynama varmı.