admin.margo
Üye
Yıllardır BTR görevi yaptığım bir okulu ilçedeki başka bir öğretmen de ister oldu. Ancak benim hizmet puanım daha yüksek mevzuatta bununla alakalı bir şey bulamadım bilen var mı? neye göre kim görevlendirilir?
Evet burdaki 6. Maddenin bir kapsamını yazmamışlar aynı okuldakilerden mi aynı eğitm bölgesinden mi aynı ilçeden mi başvuranları kapsıyor? Sizce ne demek istiyor?
Hocam hepsinde bu kriterler geçerli demek ki. Ayrı ayrı yapmaya gerek görmemişler. Zaten aynı şartları taşıyan diye geçiyor cümledeEvet burdaki 6. Maddenin bir kapsamını yazmamışlar aynı okuldakilerden mi aynı eğitm bölgesinden mi aynı ilçeden mi başvuranları kapsıyor? Sizce ne demek istiyor?
Lehime anlam çıkarırken bile sormak zorunda kalıyorum ne yazık ki öyle evirip çeviryolar ki herşeyiHocam hepsinde bu kriterler geçerli demek ki. Ayrı ayrı yapmaya gerek görmemişler. Zaten aynı şartları taşıyan diye geçiyor cümlede
dikkatimi çeken bir şey var. 7. maddede valilik oluruyla başka bir görev için görevlendirilenler btr olamazlar yazıyor. madem öyle neden btr görevi olanlara maaş karşılığını doldurmak için başka okullarda ders görevi veriyorlar. bu madde ile çelişmiyor mu bu durum?
başka bir görev derken neden bahsediyor onu anlamak lazım bu yönetmelik diline uyuz oluyorum elmalılı hamdi yazır yazsa daha anlaşılır olurdudikkatimi çeken bir şey var. 7. maddede valilik oluruyla başka bir görev için görevlendirilenler btr olamazlar yazıyor. madem öyle neden btr görevi olanlara maaş karşılığını doldurmak için başka okullarda ders görevi veriyorlar. bu madde ile çelişmiyor mu bu durum?
TEF ne alaka ya. Element uydurmak gibi olmuş bu...Ayrıca benim yüksek lisansım var ben böteyim karşı taraf tef resmen ödüllü soru
bazı konularda bizden fazla hakları oluyor örneğin biz meslek lisesinde çalışamazken onlar bizim okullarımızda çalışabiliyor yine böyle saçma bi ayrım olabilir diye yazmıştımTEF ne alaka ya. Element uydurmak gibi olmuş bu...