Bir okulun BTR görevlendirmesini 2 farklı okuldan bilişim öğretmeni isterse görev kime verilir?

Kodla Büyü
Yıllardır BTR görevi yaptığım bir okulu ilçedeki başka bir öğretmen de ister oldu. Ancak benim hizmet puanım daha yüksek mevzuatta bununla alakalı bir şey bulamadım bilen var mı? neye göre kim görevlendirilir?

hocam bu bilgi aynı okuldaki istekli öğretmenleri görevlendirmek için yazılmış acaba farklı okuldakiler için de geçerli mi? Hiç bir yerde bişey bulamadım?

Screenshot_2024-11-10-16-09-37-777_com.google.android.apps.docs.webp

Evet burdaki 6. Maddenin bir kapsamını yazmamışlar aynı okuldakilerden mi aynı eğitm bölgesinden mi aynı ilçeden mi başvuranları kapsıyor? Sizce ne demek istiyor?
Hocam hepsinde bu kriterler geçerli demek ki. Ayrı ayrı yapmaya gerek görmemişler. Zaten aynı şartları taşıyan diye geçiyor cümlede

dikkatimi çeken bir şey var. 7. maddede valilik oluruyla başka bir görev için görevlendirilenler btr olamazlar yazıyor. madem öyle neden btr görevi olanlara maaş karşılığını doldurmak için başka okullarda ders görevi veriyorlar. bu madde ile çelişmiyor mu bu durum?
başka bir görev derken neden bahsediyor onu anlamak lazım bu yönetmelik diline uyuz oluyorum elmalılı hamdi yazır yazsa daha anlaşılır olurdu

İl formatörü belirler kafasına göre.gene de o arkadaşa ulaşıp burayı isteme demek iyidir

Geri