Bir Sınıfa 2 Rehber Öğretmen?

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
okulumuza 2 tane yeni öğretmen atandı.İkiside aday öğretmen.Müdür bey ikisinede aynı sınıfın rehber öğretmenliğini vermiş.Böyle birşey resmi olarak mümkün mü?Bir sınıfa 2 rehber öğretmen atanır mı?Atanır ise defteri kim imzalayacak yada diğer evraklar nasıl olacak?Ekders durumu nasıl olacak? başına böyle birşey gelen yada gören hocalarım cevaplar ise çok sevinirim :D

Olur mu öyle şey. Ne adamlar var yaa.

Hocam bir sınıfa 2 öğretmen birden girmiyorsa aynı şekilde 2 BTR'de olmaz. Ulen millet öğretmene görev vermez ücreti az alsın diye, sizin müdür de tam tersi şişirmiş. :mrgreen:

AKADEMİA' Alıntı:
Olur mu öyle şey. Ne adamlar var yaa.

Hocam bir sınıfa 2 öğretmen birden girmiyorsa aynı şekilde 2 BTR'de olmaz. Ulen millet öğretmene görev vermez ücreti az alsın diye, sizin müdür de tam tersi şişirmiş. :mrgreen:
hocam btr değil yanlış anlaşılmasın sınıf rehber öğretmeni

Olmaz herhalde, o okula 2. bi müdür atayıp empati yaptırmak lazım sizin müdüre :P

2 side aday öğretmen olunca ancak baş ederler diye vermiş herhalde :scared:

ucamus' Alıntı:
Sizin bilgileri güncellemeniz gerekiyor.
1-) Müdür ile görüştünüz mü?
2-) Bu sınıf Rehber Öğretmenliği görevlendirmeleri ne zaman yapıldı?
3-) İlgili sınıf 7. veya 8. sınıf mı?

Normalde bi sınıfa 2 rehber öğretmen atandığını gördüm, hatta bizzat yaşamıştım. Ama şöyle olmuştu yeni göreve başlayan bi öğretmeni tecrubeli bi öğretmenin yanına verirsin, öğrenmesi için. sizinkiler bence yanlış yapmış. 2 aday öğretmeni bir sınıfa vermişler.

2 sınıfa bir rehber öğretmen atasak daha tasarrufflu olur hemde. :)

benim rehberlik yaptığım sınıfa da 2 rehber öğretmeniz...Çok büyütecek bir durum yok.. Sınıfın rehberlik işlerini de ortaklaşa yapıyoruz...

Geri