Bir soru ?

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumda formatör değilim ve norm fazlasıyım. normalde 3 dersim olması gerekiyor seçilirse fakat seçmemişler ve dersim yok. Şu durumda müdürün bana okula her gün gelmen lazım deme durumu varmı ki diyor bunu.okulumuzda dersi olduğu halde 2 gün gelip 3 gün gelmeyenler var. Birazdan müdürle konuşmaya gideceğim ve resmi olarak konuşmak istiyorum göstereceğim bir yönetmelik varmıdır acaba. teşekkür ederim.

Hocam formatör değilsin, öğretmen olarak derse girip çıkman gerek ve dersin yok eee ne için gideceksin okula?

Formatör değilseniz size yazılı olarak bir görevlendirme yaparsa okula her gün gel diye gitmeniz gerekir ama diğer öğretmenlerden istemediği şeyi sizden isteyemez. Sözle olmaz bu işler. Yani gitmeyin :)

bu gün aradı müdür gel konuşalım diye gideceğim bakalım. inşalllah birbirimize girmeyiz ama böyle bir durumda resmi olarak ne söyleyebilirim yada bir resmi yazı gösterebilirmiyim acaba, var mı yani.

o sana göstersin yazı. olanın yazısı olur yokun yazısı olmaz.

haklızınız da. bu konularda biraz agresifim sanırım. sürekli haksızlığa uğradığımız içinmidir nedir. adamın boğazına sarılmaktan çekiniyorum.

Önce 112 ile 155 i ara sonra git müdürün yanına o zaman. Ha bir de avukat ayarla. Sakin ol hocam yaaa sakin . :)

Hocam sakin olun. Müdür yardımcılığına hazırlanırken devlet memurlarının yargılanması konularına bakıyorum; amire ve emri altındakilere fiziki saldırı memurluktan çıkarmaya kadar cezası var. Yaşlı idareciler bunları bildiği için kasıtlı olarak gençleri tahrik ediyor. Ne kadar canınızı sıksa da okul içinde bir şey yapmayın. BT öğretmeni kendisine haksızlık yapana bunun hesabını başka yollardan da sorabilir :)

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR

Ders ve Ek Ders Görevi ile İlgili Hükümler

MADDE 5- (1) Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli;

a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat,

b) Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri haftada 18 saat,

c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat,

ç) Atölye ve laboratuvar öğretmenleri haftada 20 saat,

ders okutmakla yükümlüdürler. Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç hâlinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir.

fahrican hocam güzel açıklamış,
herşeyden önce çelik gibi sinirlere ihtiyacınız var hocam. o size bağırsa da siz sabit ses tonuyla konuşmaya çalışın.
okulda bulunmak gibi bir zorunluluğun yok.
ancak okulun nerede bu da önemli. ilçede mi köyde mi merkezde mi? kaç öğrenci kaç öğretmen var?

hocam dilekçe silsilesini izleyerek milli eğitime kadar git... başka okula görevlendirme al. nasılsa müdürle takışmışsın sana huzur vermezler

Geri