Bir Soru

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
powerpointte hazırlanmış visual basic kodları ve makrolar kullanılmış bir dijital pano var elimde fakat gösteriyi başlattıktan 25 dk. sonra duruyor gösteri kodlarda bi çok kez değişiklik yaptım ama nafile yine duruyor yine duruyor sizce nedeni ne olabilir?

Hatırlatma 1: Soru her telden başlığı altında açılmış. Bu başlık altında olmayacak.

Hatırlatma 2: Konu başlığı "bir soru" şeklinde olamaz. Konunuzla ilgili bir başlık olmalı.

hocam a değişkenini hiç artırmamışsınız..
bu arada bir zamanlar vb.nette üstüme yoktu baya baya unutmuşum yaa

hocam valla ben bu kodaları hazır aldım ve çok iyide bilmiyorum visual basici a değişkenini nerde artırcam onuda söylermisiniz

hocam valla anlamadım başla modülünde a değişkeni zaten pasif başında ' işareti var ve onu kaldırarakta denedim yine olmadı sen bana direk nereye ne yazacamı söylesen anlamıyorum çünkü bu dilden

hocam bu kodlarda çok mantık ve kod hatası dolu. sıfırdan yazman bu hataları düzeltmekten kolay olur. olmayan değişkenlere atamalar var. olmayan slaytlara yönlendirmeler var.

:D
hocam inan bir zamanlar cerez gibi yerdim bu mödülleri 3 sendir uğraşmaya uğraşmaya körelmişim...
ben çözmeye çalışacagım pek umutlu görünmüyorum ama ... inşalah bu sırda birileri yardımcı olur sana

hocam yeniden yazarım ama sorun şurdaki ben visual basic hiç bilmiyorum :) ve bu şekilde zilin çalmasına kaç dk. kaldığını gösteren bi powerpoint sunusunuda başka bi şekilde hazırlayamam sanırım dimi??

Geri