Bir sorum var lütfen yardım. ..

Kodla Büyü

fulbt

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen sene bosandim. Görev yaptığım okul eski eşimin okulunu taşımalı olarak kullanıyorduk. Bende bu sure icerisinde gorevlendirme istedim ve il merkezinde baska okula gittim. Il disi tayinim olmadi.ozur olarak zaten tayin isteyemiyorum.Şimdi okulumuz yapıldı ve okulumuza yani kendi kasabamiza geri döneceğiz bu dönem. Eski eşimin okuluyla benim okulum arası 3 km ve hergün önünden geçmek durumunda kalacağım. Bunu yaşamak istemiyorum. Benim size sorum şu; 1. Tekrar gorevlendirme isteyeceği m. Bunu yaparlar mi? 2. Müdürüm ile konuştum bana bu isteğe sıcak bakma digini izin vermek istemediğini söyledi böyle bir şeye hakkı var mı ? 3. Görevlendirme için başvuruların seminer dönemi yapılacağını söyledi müdürü m dilekçemi seminer dönemi mi vereceğim? Cevap yazarsaniz sevinirim..tıkanmış durumdayım. Tüm kapılar kapalı gibi.. ne yapabilirim...

Sözü dinlenir bir okul müdürü sizi alır en güzeli ilçe mem yada il mem müdürüne gidip bir çayını içmek ve meseleyi anlatmak ama eş durumundan gelen kimse eski geldiği yere gönderilmeliydi diye biliyorum

Hocam Ben es durumundan gelmedim. .ilk atama 7 yıldır aynı ildeyim.1. Bolgede calisiyorum puanim dusuk ilddisi tayinimde olmadi.bosanma Özür sayılmadigi için özür durumundan tayin isteyemedim.

psikojik veya fiziksel siddete maruz kaldiysaniz eger 6284 sayili yasa zaten siddet uygulanan ese yaklasma yasagi getiriyor.daha onceden herhangi bir polis merkezine savciliga basvurduysaniz yada rapor aldiysaniz eger ( su andada yapilabilir bunlar) bu belgeleri dilekcenize ekleyerek gorevlendirme degil atama bile isteyebilirsiniz.cok buyuk ihtimallegerceklesir.

Hocam psikolojik şiddet vardı. Rapor da almıştım Kasım ayında. Ama maalesef devlet polise ya da savcılığa intikal etmiş olmasını istiyor. Kabul etmiyorlar. Alınan sağlık raporunun da 6 aylık süresi varmış. Şu an geçerli değil. Ama ben dilekçemi verirken bu raporu yine de bir belge olarak gösterebilir miyim??

İl ya da ilçe müdürü bu durumlarda olaya el koyup istediğini yapar aslında. Bizim okulda bir bayan hoca eşiyle kötü oldu.(Eşi de öğretmen) Eşi fiziksel şiddet göstermemiş ama gösterme eğilimindeymiş, kadın boşanma davasını açtı, gitti il Mem'e dilekçe yazdı, 3-5 gün sonra tayinini ailesinin yanına yaptı il mem, burada durması doğru değildir diyerek.

Evet ilçe mem böyle bir yetkisi var durumu kendilerine izah edin yardımcı olacaklardır.

kaymakam oluru ile mevcut atama dönemine bakılmaksızın gidebiliyorsun geçen gün okudum bir yerde bulursam paylaşacağım

dilekçeni yaz müfettiş gelsin onlara durumu izah et kaymakama ulaşabiliyorsan mümkünse tanıdığı birisiyle hızlı bir şekilde seni ailenin yanına gönderirler inşallah

Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ekte hocam. 16 ağustos tarihli daha yeni anlayacağınız, özellikle 5. madde can güvenliği kısmına bir bakın

Ekli dosyalar

hocam doğrudan ilçe mem' e git bir tanıdık vasıtasıyla bağlı olduğunu şube müdürüne derdinizi anlatın. o size izleyeceğiniz yolu gösterir.
.
okul idaresine gelince. siz dilekçenizi yazın ve KAYIT ETTİRİN. okul müdürü kabul etmem diyorsa yazılı olarak kabul etmesin size tarihlerini belirtsin. sizde o tarihte tekrar dilekçe verirsiniz. gerçi eylüle 5 gün kaldı. şunun şurasında beklerim derseniz bekleyin 5 gün daha.

Çok teşekkür ederim hepinize.. İlçe mem durumu biliyordu zaten geçen dönem gorevlendirme yaptılar. . Yukarıda yazılanları dikkate alacağım.. tekrar teşekkür ederim hepinize..

Geri