bilgisayar_bil
Aktif Üye
bilgisayar_bil' Alıntı:arkadaşlar format ıso kalıp dosyası var elimde ben bunu cd ye yazdır dedim yazdırdım amaaaa bilgisayarı cd den başlattığımda görmüyor sorun nerde acaba
veri şeklinde yazdırmışındır iso yubilgisayar_bil' Alıntı:arkadaşlar format ıso kalıp dosyası var elimde ben bunu cd ye yazdır dedim yazdırdım amaaaa bilgisayarı cd den başlattığımda görmüyor sorun nerde acaba
nasıl yazdırma yöntemi ile yazdıracam peki bi yardımcı nolurmusunuzby_katliam' Alıntı:veri şeklinde yazdırmışındır iso yubilgisayar_bil' Alıntı:arkadaşlar format ıso kalıp dosyası var elimde ben bunu cd ye yazdır dedim yazdırdım amaaaa bilgisayarı cd den başlattığımda görmüyor sorun nerde acaba
neyde yazdırıosun bilmiyorumda ben sana ashampoo ya göre anlatayım..bilgisayar_bil' Alıntı:nasıl yazdırma yöntemi ile yazdıracam peki bi yardımcı nolurmusunuzby_katliam' Alıntı:veri şeklinde yazdırmışındır iso yubilgisayar_bil' Alıntı:arkadaşlar format ıso kalıp dosyası var elimde ben bunu cd ye yazdır dedim yazdırdım amaaaa bilgisayarı cd den başlattığımda görmüyor sorun nerde acaba