Geçen okuldan memur aradı. Hocam sistem odası çok sıcak cayır cayır yanıyor diye... Klimayı açmalarını söylediğimde 4 ay önce kurulan klimanın elektrik kablosunun takılı olmadığını farketti. Fanı sordum. Çalışmadığını söyledi. Neyse 2-3 dakikalık görüşmeden sonra fan termostatının 75 dereceye ayarlı olduğunu öğrenince 2. şoku yaşadım. 25 derece ayarlattım. Fan çalışmaya başladı.
4 ay önce okulda olmadığım bir gün gelip klimayı kurmuşlar. Canım sıkılınca sitem odasına çay içmeye gitmediğim için 1 ay sonra bahçe nöbetimde fark ettim. Bu nedir falan derken sistem odasına klima takıldığını öğrendim, artık aşırı ısınma olmayacak diye düşünmüştüm. Sıcaklık ayarı falan yapılır vs?? Madem elektrik kablosunu bile bağlamamışlar....
4 ay önce okulda olmadığım bir gün gelip klimayı kurmuşlar. Canım sıkılınca sitem odasına çay içmeye gitmediğim için 1 ay sonra bahçe nöbetimde fark ettim. Bu nedir falan derken sistem odasına klima takıldığını öğrendim, artık aşırı ısınma olmayacak diye düşünmüştüm. Sıcaklık ayarı falan yapılır vs?? Madem elektrik kablosunu bile bağlamamışlar....