Arkadaşlar, şubat ayında özür grubu problemi çözülüyormuş. Biraz önce cep telefonuma mesaj geldi. Eğitim bir sen görüşmüş müş
ogretmen006' Alıntı:ben eğitimbirsenliyim burda emek türk eğitimsenin arkadaş kim ne derse desin cumarteside eylemlerine gittim inşallah yaza kadar istifa edip türk eğitim sene geçeceğim
hakan35' Alıntı:Hoşt eğitim birsen uhaha:
sayın hocam ben sizin gibi düşünmüyorum. sözleşmelilere kadro verilmesinde etki olan eğitim bir sen di ama türk eğitim sen biz yaptık dedi. türk eğitim sen kaç yıldır yetkili sendika idi bu zamana kadar neden bekledi. türk eğitim sen her zaman bunu yapıyor. sonra biz yaptık diyor. özür durumu içinde bu geçerli eğitim bir sen bakanla saat 17.00 görüşüyor. türk eğitim sen 18.30 da ama türk eğitim sen hemen biz yaptık diyor.namikc' Alıntı:eğitim birsen yapmadığı işlerin üstüne konmasını iyi bilir..tıpkı sözleşmelilere kadro verilmesi gibi...
hocam resmi açıklamaları sitelerinden kendin okurmusun yoksa ben buraya ekleyimmi. sadece tarafsız ol ve kim ne yapmış kendin anla ben bişe demiyorum. hangi sendik almış kendin düşününce yazılardan anlarsın bencemaviada38' Alıntı:sayın hocam ben sizin gibi düşünmüyorum. sözleşmelilere kadro verilmesinde etki olan eğitim bir sen di ama türk eğitim sen biz yaptık dedi. türk eğitim sen kaç yıldır yetkili sendika idi bu zamana kadar neden bekledi. türk eğitim sen her zaman bunu yapıyor. sonra biz yaptık diyor. özür durumu içinde bu geçerli eğitim bir sen bakanla saat 17.00 görüşüyor. türk eğitim sen 18.30 da ama türk eğitim sen hemen biz yaptık diyor.namikc' Alıntı:eğitim birsen yapmadığı işlerin üstüne konmasını iyi bilir..tıpkı sözleşmelilere kadro verilmesi gibi...