Biraz gülelim mi :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaybil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kaybil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Saygı Değer Hâkim Bey...

Saygılarımla size açıklama özgürlüğü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz... Şu günlerde askerliğe çağrıldım... Yaşım 24 ve 44 yaşında dul bir bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var. 25 yaşında. Babam ise bu bahsettiğim kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum oldu. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun kardeşiyim. Kısacası kendimin büyük babasıyım... Sayın savcı bey sizden ricam beni askerlik görevimden azletmenizdir, siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda baba, oğul ve torun aynı zamanda askerlik yapamazlar... Saygılarımla

Kırk Yamalı Bohça kitabından alıntıdır..

aşçı uşağa uşak bahçıvana bahçıvan şöföre sonra hepsi şöföre..... :?

AH MATEMATİK!
Üçgen çeşitleri sayınız?
—Eşkenar üçgen, ikizkenar üçgen, üçüz kenar üçgen(Ayşe 4/A)
Doğal sayılar hangileridir?
—Doğal sayılar doğada bulunur.
Dikdörtgen nedir?
— Dikdörtgen dörtkenarı olan bir üçgendir.( Mehmet -Sos/11-A)
Kesir çeşitlerini yazınız?
1-Basit Kesir 2-Zor Kesir

komik :puhaha:

ama hakim bey diye başlayıp savcı bey diye bitirmesi gözümden kaçmadı :)

“Ali camı kırdı.” Cümlesinin öğelerini bulunuz?
—Vallahi hoca sen benim diplomayı ver Ali’nin kafasını da kırarım camı da taktırırım.(Lise dışarıdan bitirme sınavı/Türkçe) 

Omurilik soğanı nerede bulunur? 
—On beş yıllık aşçıyım böyle bir soğanı ne gördüm ne kullandım.(Ortaokul dışarıdan bitirme sınavı /Fen)

Divan üyelerinden kadı’nın görevleri nelerdir?

—Kadın kocasını oturup evde bekleyen kadın olmalıdır. Namaz kılmak, oruç tutmak. Dini bütün olması.(Cemal/Orta 2)

Virüs hastalıklarının tedavisi niçin zordur?
—Virüslerin öldürülmesi zordur. Çünkü virüsler ölü taklidi yapıp uzun süre böyle saklanıp ortaya çıkabilirler.(Muhsin-Lise–1)

Flora nedir? 
—Aydınlatıcı bir maddedir. Halkın ağzıyla floresam denir.(İbrahim/Lise 3) 

Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi.
oğlu babasının eniştesi olamazki zira yeni dogan oglan bekar.

gzegen' Alıntı:
Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi.
oğlu babasının eniştesi olamazki zira yeni dogan oglan bekar.

evet kayınçosu olması lazım :D

hakimmmi ,ne hakimi.. hakim naarar la BBNET' te. Ben 27 yasıma geldım oyyle bişey görmedim . :puhaha:

kaybil' Alıntı:
Saygı Değer Hâkim Bey...

Saygılarımla size açıklama özgürlüğü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz... Şu günlerde askerliğe çağrıldım... Yaşım 24 ve 44 yaşında dul bir bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var. 25 yaşında. Babam ise bu bahsettiğim kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum oldu. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun kardeşiyim. Kısacası kendimin büyük babasıyım... Sayın savcı bey sizden ricam beni askerlik görevimden azletmenizdir, siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda baba, oğul ve torun aynı zamanda askerlik yapamazlar... Saygılarımla

bu gerçekten olmuşmu anlamadım yaaa

YA GÖZÜNE GIRSEYDI
Köyün astronotu sıcak altında, at
arabasına binmiş köyüne doğru
giderken yolda bir hatun otostop
yapmış.
astronot efendi kadıncağız sıcakta
kalmasın düşüncesiyle almış arabaya.
Ancak kadın yaramaz. Bin bir türlü
işveyle astronot efendiyi baştan çıkarmış
ve ******
başlamışlar.
Fakat tam ***** dayken araba
devrilmiş ve oldukları pozisyonda
arabada sıkışıp kalmışlar.
Tabii ki bütün köylü başlarına
üşüşmüş.
astronot efendi kalabalığı görünce:
“uzay askina, ya
gözüne girseydi!..

Türkçe öğretmenimiz sınavda dört tane isim verip "e" halini çekimlemelerini istiyor.
örneklerden ikisi aklımda... el ve kuş.
öğrenci hocamın yanına koşarak geliyor ve patlatıyor bombayı...
"hocam eli oliyir, kuşi olmiyir..."

Cevap veriyorum : "Hortum"... :idea:

nerdeyim ben burası neresi, bir an kendimi Hortum başlığında zannetim. :mrgreen:

bilgisayar_bil' Alıntı:
Srebrenica' Alıntı:
bilgisayar_bil' Alıntı:
iyide arkadasların yazdığı fıkralarda öyle çok uygunsu ayıp ya bence
Doğru, zaten komik gelmedi bana. Adam beyin jimnastiği yapmış.
yazık yani...imamların adını çıkarıyorlar böylelikle bütün imamların hakkına giriyorlar onu bırak ayıp yaa koca koca insanlar uygunsuz bence
Din alimi başkadır. imam başkadır. ki rahatsız olduysaniz düzelttim

kaybil' Alıntı:
Saygı Değer Hâkim Bey...

bir kişinin üvey kızıyla ne kendisi, ne babası, ne erkek kardeşleri evlenebilir. Dinimize göre haram kanunlarımıza göre evlilik izni var mı, yok mu, durum nedir bilmiyorum..

kaybil' Alıntı:
Saygı Değer Hâkim Bey...

:puhaha:

Geri