birazdan pardus kuracağım.

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar birazdan pardus kuracağım bilgisayarıma. donanımları tanıma veya başka ne gibi konularda sorun yaşarım. acaba hazır internete bağlanabiliyorken gerekli dosyaları indireyim.

işletem sisteminin yedeğini acronist le al sonra kur pardusu aslında hiç sıkıntı çekleyeceksin driver sorunun olmaz ama yinede al yedeği.. eksiklik olmasın

evet arkadaşlar windowsu sildim ve pardus kurdum. linux deneyimim yok denecek kadar az bakalım alışabilecekmiyim. alışırsam devam edeceğim pardusa.

simdilik bir sıkıntı yok kurulum kolay oldu donanımlar güzel çalışıyor.

Güncelleme yaparken dikkat et ekran kartın varsa hem atinin hem nvidianın güncellemelerini yapıyor.Sonrasında driverlar çakıştığı için açılmııyor.

Bu Linux BACKTRACK5'i indirebileceğim bir link verebilir misiniz?2014'de internet ücreti ödemeyeceğim inşallah

backtrack5 dünyaca ünlü hackerların yada güvenlik uzmanlarının bilgisayarlarını şirketlerin kendilerini test ettikleri bir işletim sistemi olup içerisi komple programlarla doludur.İçerisinde kullanacağım birkaç program var bunu kurmam lazım

Buzkırıcı' Alıntı:
Bu Linux BACKTRACK5'i indirebileceğim bir link verebilir misiniz?2014'de internet ücreti ödemeyeceğim inşallah

Buzkırıcı' Alıntı:
backtrack5 dünyaca ünlü hackerların yada güvenlik uzmanlarının bilgisayarlarını şirketlerin kendilerini test ettikleri bir işletim sistemi olup içerisi komple programlarla doludur.İçerisinde kullanacağım birkaç program var bunu kurmam lazım
backtrackten az çok haberdar olup interneti beleşe getirmeyi planlayan birinin indirme linkini bulamaması çok ilginç: http://www.backtrack-linux.org/downloads (googlea backtrack 5 yazdım sadece)

Parhelion' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:

Buzkırıcı' Alıntı:
backtrackten az çok haberdar olup interneti beleşe getirmeyi planlayan birinin indirme linkini bulamaması çok ilginç: http://www.backtrack-linux.org/downloads (googlea backtrack 5 yazdım sadece)

Daha yeni sürümü var.Kali linux olarak araştır.Bu arada hiç kolay değil o işler.Çok sabır ve ilk seferinde çok emek ister.Baştan aşağı bir işletim sistemi kullanmayı öğreneceksin.Birde linuxa alışık değilsen hiç kullanmadıysan dahada zor.

backtrack 5 ismiyle gelişimini durdurdu. Kali linux ismiyle devam ediyor.

linux ile ilgili sorunlarınız olursa problemi yazın yardımcı olmaya çalışırız.

Geri