yusufzafer
Üye
Asli görevi derse girmek olan ve bu görevi yerine getirmekten gocunan basit insanların kıskanç bakışları hoşuma gidiyor. Gerçekten kaliteli ve değerli öğretmen arkadaşlarım zaten başkalarıyla uğraşmaya vakit bulamıyor.
:++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
:++:KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
:++: çok güldüm be hocam. çok iyiydi...KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
:++:KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
Süper cevapsumunu' Alıntı::++: çok güldüm be hocam. çok iyiydi...KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
mükemmel!ttalan46' Alıntı:Süper cevapsumunu' Alıntı::++: çok güldüm be hocam. çok iyiydi...KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
biraz ukala oluyor ama iyi iş görüyorteksen' Alıntı:ttalan46' Alıntı:sumunu' Alıntı:çok güldüm be hocam. çok iyiydi...KeRASuS_28' Alıntı:ayağa kalksam ek ders yetişmezSİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
ağır satıyoruz daha ne yapalım hocamercool35' Alıntı:KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
:alkis: yürüyün be hocam....
daha ne denile bilir ki?
Cevap vermek o kadar güzel oluyor ki... Öğretmenler teneffüse çıktıklarında "Yine mi teneffüs oldu, ders verdiğiniz yok sizin de" diyorum ve daha nice imalar... :wink:KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
hocam müthişsin :+1:KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
uhaha:KeRASuS_28' Alıntı::++: ayağa kalksam ek ders yetişmez :wink:SİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
SİRE' Alıntı:Cevap vermek o kadar güzel oluyor ki... Öğretmenler teneffüse çıktıklarında "Yine mi teneffüs oldu, ders verdiğiniz yok sizin de" diyorum ve daha nice imalar... :wink:KeRASuS_28' Alıntı:ayağa kalksam ek ders yetişmezSİRE' Alıntı:'Oh otur sen' gibi cümlelere 'Oturmam para ediyor demek ki' gibi sözlerle karşılık veriyorum, hoşuma gidiyor. :wink:
Cevabınızı esirgemeyin hocalarım, iyi oluyor.